emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Ekip yok ki ekip olsa teknoloji sitesi açmam zaten :D
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşların dediği gibi, EKİP olamadan yapılacak en son iş:) Yabancı kaynaklardan anlık takip ile çeviriler yapıp yayınlaman gerekir ve bunun içinde dil bilen ekip arkadaşlarına ihtiyacın olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
cenktolga adlı üyeden alıntı
Arkadaşların dediği gibi, EKİP olamadan yapılacak en son iş:) Yabancı kaynaklardan anlık takip ile çeviriler yapıp yayınlaman gerekir ve bunun içinde dil bilen ekip arkadaşlarına ihtiyacın olacaktır.
Dil var bende az ya :) Da makale yazmak sıkıyor beni :)
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
cenktolga adlı üyeden alıntı
Google translate gibi çeviriyorsan sakına:) Aynı dert send eolduğu gibi bir çoğumuzda var o yüzden bi an aklına geldi diye site açıp sonra aman ya sıkıldım uğraşamam diyip çöp sitelere bir tane daha eklemek doğru değil. Milyonlarca blog ve çöp sitemiz var zaten:)
İşte onun için diyorum :) Boş yere ne kendimi nede sizleri yorayım :D Ama bir tema yapmaya başladım bitiricem onu :D
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Yok öyle iyi bir şey çıkmadı ya :) Şablon hazır ama tutmadı gibi bu pek. En başta böyle pek iyi olmuyor, ama sonra üzerinde deneye deneye iyi şeyler çıkıyor :D
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Türkiye'de teknoloji haberlerini ilk olarak shiftdelete ve donanımhaber gibi siteler yayınlıyor. Onlardan önce siz yayınlarsanız başarılı olursunuz. Yani demek istediğim haberleri, yenilikleri, incelemeleri ilk siz yayınlarsanız tabii ki tutulursunuz. Yoksa otoriter sitelerden haberlere bakarak bir şeyler yapmaya çalışırsanız belirli bir yere kadar gidebilirsiniz. Hatta o belirli bir yere bile gidemeyebilirsiniz :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teknoloji sitesi tutabilir fakat farklı bir bakış açısı getirmeniz gerek mesela webtekno daha çok yeni ama farklı bir bakış açıları var örneğin T.A.A. eşine az rastlanan bir fikir böyle şeyler bulabilirseniz tabi ki tutabilir ve tabi ki tanıtım çok önemlidir
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ekip olmadan cok zor arkadaslara katiliyorum:) cok buyuk heveslerle basladigim birkac sitemi ilgilenenemekten dogal olarak hit gelmemesinden kapattim. Ama simdi guzel bir akis yakaldim ekipte saglam istersen sende bize katil :)