InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Bi kaç siteye girdim wikileaks falan onlarda açılmıyor, çocuk videolarıda açılmıyor ama gerçekten el kol titretiyor bu siteler. Bir de bitcoins falan. Girin bakın ama ileriye gitmeyin. Merakınızı giderin. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
cunneyt
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Daha önce duymuştum çok kötü şeyler var eğer işiniz varsa girin yoksa gerek yok piskolojik destek almak zorunda kalırsınız. girince NERESİ macera oluyor ARKADAŞLAR MACERA FALAN DİYOR ORDA ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜLÜRKEN ONUN VİDEOSUNU İZLEMEK MACERAMI ? GİRMEYİN SIRF MERAK UĞRUNA BAKILACAK ŞEY DEĞİL.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
cunneyt adlı üyeden alıntı
Daha önce duymuştum çok kötü şeyler var eğer işiniz varsa girin yoksa gerek yok piskolojik destek almak zorunda kalırsınız. girince NERESİ macera oluyor ARKADAŞLAR MACERA FALAN DİYOR ORDA ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜLÜRKEN ONUN VİDEOSUNU İZLEMEK MACERAMI ? GİRMEYİN SIRF MERAK UĞRUNA BAKILACAK ŞEY DEĞİL.
Valla öyle şeyler bulamadım ama ben izlerim sorun çıkmaz o kadar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dsadada
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim orada düzenli olarak takip ettiğim bazı bloglar var bazı forumlar var ve en önemlisi de Silkroad var.Şuana kadar başıma ,şükür ki, hiçbir şey gelmedi geleceğini de pek zannetmiyorum, bu kadar korkmak yersiz bence.Tamer Şahin'in dediğine göre normal internetin 4 katı büyüklüğünde.Bilinen bir ana yönetim yeri yok, .onion siteler ile çalışıyor, çeşitli sitelerden, kaçak pasaporttan tutun daha önce çalınmış kredi kartlarına kadar pek çok şeyi temin edebilirsiniz.Yukarıda bazı arkadaşlarda bahsetmiş yararlı bilgilerin olduğundan, doğrudur yararlı pek çok bilgi var ve de devlet sırrı denilebilecek belge ve bilgiler de var bunların orada hala olmasının en büyük nedeni ise herhangi birinin DeepWeb'e müdahale edememesi.Doğru ve tedbirli bir kullanımda kimsenin başına bir şey gelmez, yararlı bilgi ve belgelere bile ulaşabilirsiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.