lostyazilim
tr.link

Dünyada İlke İmza atacak buluşum için bir animasyon gösterisi yapabilecek arkadaş arıyorum

24 Mesajlar 5.352 Okunma
acebozum
tr.link

daimon daimon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** Ş**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 5, (%60)

backstreetboy adlı üyeden alıntı

HOCAM sizi allah mı gönderdi çok teşekkür ederim seslendirme için devlet radyosunda çalışan spiker bir bayan arkadaş var onu kullanmayı düşünüyorum seslendirmeleri yapar o post prodüksyonu ne bılmıyorum

hocam animasyon yapıldıktan sonra video haline dönüştürülmesi, yazılar vs ayarlanması, sahnelerin birleştirilmesi, renklerin ayarlanması gibi işlemler oluyor. herşeyi animasyon programında yapamıyoruz. burda takılan arkadaşlar görür, bulursanız haber edin.

elektronikssl
webimgo

backstreetboy backstreetboy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

daimon adlı üyeden alıntı

hocam animasyon yapıldıktan sonra video haline dönüştürülmesi, yazılar vs ayarlanması, sahnelerin birleştirilmesi, renklerin ayarlanması gibi işlemler oluyor. herşeyi animasyon programında yapamıyoruz. burda takılan arkadaşlar görür, bulursanız haber edin.

tamam hocam çok teşekkür ederim. burdan sizin mesajınızı gören birisi olursa konuyu anlar zaten ona göre haberleşiriz

daimon daimon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** Ş**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 5, (%60)

backstreetboy adlı üyeden alıntı

tamam hocam çok teşekkür ederim. burdan sizin mesajınızı gören birisi olursa konuyu anlar zaten ona göre haberleşiriz

tamamdır hocam, takipteyim.

backstreetboy backstreetboy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
eywallah hocam şimdiden çok teşekkür ederim

Ek Olarak:

daimon adlı üyeden alıntı

merhabalar hocam, ürününüzün animasyon ve seslendirmesini boş vaktimde yapabilirim. fakat bilirsiniz ki animasyonla bitmiyor iş, post-prodüksyonu var birde. eğer onu yapacak arkadaş bulursanız hallederiz. tabi modellerin bana yollanması gerekiyor.

Hocam sanırım aradığımız kişiyi bulduk.Aşağıdaki mesajı gönderdi
MEsajı Atan Arkadaşla Görüşseniz, Produksiyon Kısmında ne yapılması gerekiyorsa İletsin hocam, Elimden Geldiğince yardımcı olurum, Flash, 3D , After Effects, Edius vb. Programlara Hakimim.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al