Hocam sitelerin linki 2-3 günde bir değişiyor, buda güvenlik meselesi işte :D
Bunları konuya koyacaktımda o kadar deşmek istemedim :D
jinkazama adlı üyeden alıntı
Genelde hackercılık oynamak isteyen insanlar girmek ister şu deepwepe :d Ama istedikleri siteleri bulamadıkları için havalarını alırlar.
Şu varki orada ne ararsanız bulursunuz warez adına
Mesela;
-Dizileri İlk olarak
-Filmleri ilk olarak
-Müzikleri ilk olarak
-Belgesel (****ografik vs) ilk olarak
Bulabilirseniz ilk olarak siz kendi bilgisayarınıza download edebilirsiniz.
Ayrıca aşırı edepsiz şeyler bulmakta mümkün.
---Kadavra ile cinsel ilişki
---Çocuk ve bebek ****oları
---Organ kaçakçıların çektiği görüntüler
vsvsvsv gibi gibi.Size kalmış.
Ayrıca bulabilirseniz sağlam dökümanlar mevcut.Genelde en kolay basit şekilde uyuşturucu , silah , hacker forumları , ****o , bölücülük üzerine siteler bulmak çocuk oyuncağı.
Sizin girebileceğiniz düzeyde genelde ajanlar mevcuttur.Artık sürekli kontrol edilen yer haline geldi bu yüzden seviye atlamanız lazım çok merak ediyorsanız.Şöyleki orada tanıştığınız biri bir ülkenin ajanı olabilir.Ya da uyuşturucu için para ödediğiniz adam bilişim görevlisi olabilir ertesi gün kapınızda polis bitebilir.Bu yüzden Katiller var burda diye düşünmeyin sizin girebildiğiniz seviyelerde bolca ajan vs polis gibi gibi güvenlik mensubu insanlar mevcut durumda.
Arkadaş işi özetlemiş.Yazının daha kısa hali işte :D
Bende bu kadar beklemiyodum 70 yorum oldu bea :D
mFurkan adlı üyeden alıntı
Eğer az buçuk İngilizceniz varsa sadece Tor Browser'ı indirip Wiki'ye girmeniz bile saatlerce deep web de gezinmeniz için yeterli olacaktır. Merak edenler girsin bakınsın hiçbir şey olmaz. Ben şahsen senelerdir arada canım sıkıldıkça girer birkaç forum, blog falan gezer çıkarım. Şahsen bana bugüne kadar bişey olmadı. :)
İlerde olmayacağının garantisi yok ama :D Gerçi pis işlere bulaşmazsanız hiç bişey olmaz..
Mertcan adlı üyeden alıntı
Yahu kimseye birşey olduğu yok, kim neden böyle abartıyor bilmiyorum.:)
Birde giren çıkamaz diye saçmalıklar dönüyordu sözlüklerde.:p
Onlar uçmuş hocam ekşi ve incisözlükde bayaa coşmuşlar :D
mFurkan adlı üyeden alıntı
Yuh arkadaş :) Yok öyle şeyler ya :) Bayağı abartılmış bu durum. :) Şahsen ben deepweb hakkında abartılmış olan söylentilere pek inanmıyorum. Yok efendim kuantum şifreleriymiş falan abartı bunlar. :)
Herkes ulaşamaz usta :D Bu yüzden efsane de olabilir gerçekte :D
daimon adlı üyeden alıntı
bi ara silah projelerinin çizimlerini bulmuştum her ayrıntısıyla. ama tırt tırt şeyler var onun dışında abartılacak birşey değil. ha zekice mi? zekice.
Silah projeleri felan bizi aşar :D
Ek Olarak:
Varmıdır öyle yerler :D Güvenilir olacağını sanmıyorum :D