Troublet adlı üyeden alıntı

merakı olan hakkına girmek istemem kimsenin ama . meraklıysanız bence girin. ben merak ettim ve girdim ne oldu. tor browseri indirdim. vpn ve dns ile normal internet adresimi de değiştirdim deep webe giriş yaptım..hiç bişey bulamadım ?
2 3 sene öncesine ait resim ve şarkılar buldum. bunun haricinde çocuk ..... yayınlayan bir site ile karşılaştım ve hemen kapatmıştım. normal webde de bulabileceğiniz şeyler ile karşılaştım. çok meraklı ve hevesliydim açıkçası hiç merak ve hevesim kalmadı.

"Psikolojinizi bozacak şeylerle karşılaşacak kadar da derinlere inemezsiniz" ayrıca o sistemde.o şeyler en derinlerde diye biliyorum.. çok çok bilgim var diyorsanız belki yapabilirsiniz ama ben zorladım fazla derinlere inemedim. hevesimi aldım birdaha da bulaşmam. adamı günaha sokar orası

zaten deep web seviye seviyedir.Normal bir kişi en fazla 3. seviye sitelere girebilir.Öbür seviyelerdeki sitelere giremessiniz.Öbür seviyelerde aklınıza ne gelirse var kiralık katiller vs. araba hırsızları , çalıntı arabalar buralara herkes girebilseydi anlamadı kalmazdı zaten onun için sayılı kişiler girebilir.O seviyelere girmek için ne yapmak lazım herhangi bir bilgim yok o konuda.

Ek Olarak:

heavenpatrol adlı üyeden alıntı

Yazıyı okurken indirdim, konu bittiğinde deep webdeyim. Konunu abartılmasından, Kalbim güm güm bakınıyorum. Öle pek bir şeyin olduğu yok fakat bir çok bilgiye erişmek daha kolay, ve ham bilgiler elinizin altında. Film dizi sektöründeki arkadaşlara tavsiye ederim.

Dediğim gibi deebwebteki her siteye ulaşamassınız siz anca 3. seviyeye kadar girebilirsiniz.