Yazıyı okurken indirdim, konu bittiğinde deep webdeyim. Konunu abartılmasından, Kalbim güm güm bakınıyorum. Öle pek bir şeyin olduğu yok fakat bir çok bilgiye erişmek daha kolay, ve ham bilgiler elinizin altında. Film dizi sektöründeki arkadaşlara tavsiye ederim.
Film dizi ? Yaratıcılık anlamında mı :confused:
Furkan Akman adlı üyeden alıntı
zaten deep web seviye seviyedir.Normal bir kişi en fazla 3. seviye sitelere girebilir.Öbür seviyelerdeki sitelere giremessiniz.Öbür seviyelerde aklınıza ne gelirse var kiralık katiller vs. araba hırsızları , çalıntı arabalar buralara herkes girebilseydi anlamadı kalmazdı zaten onun için sayılı kişiler girebilir.O seviyelere girmek için ne yapmak lazım herhangi bir bilgim yok o konuda.Ek Olarak:
Dediğim gibi deebwebteki her siteye ulaşamassınız siz anca 3. seviyeye kadar girebilirsiniz.
Herkes girseydi anlamsız olurdu, kesinlikle :cool:
Hatta 5 seviyede hayatın anlamı falan yazıyormuş. Ölümsüzlük sırrı, her istediğini yapan ve adriana limaya benzeyen insansı robotun projesi falan hepsi diğer seviyelerde var. Ama öyle herkes giremiyor öyle derinliklere.
Sen giremediysen ve bir gireni görmediysen nerden biliyorsun bunların olduğunu ? Ya da doğru olduğunu ?
Sen giremediysen ve bir gireni görmediysen nerden biliyorsun bunların olduğunu ? Ya da doğru olduğunu ?
Hocam uçmuşsun :D :D Bi ara ciddi ciddi okudum deepweb efsanelerinden biri sandım :D
Eskiden tht`de görevliydim.Ordan birisi buralara erişebiliyor.Resimlerini görmüştüm.
THT= Türk Hack Team ? :confused: :D