fatihclkl adlı üyeden alıntı

inşallah iyi olur.Başarılarınızın devamını diliyorum.Arama sonucları çıkmıyo bu arada

Merhaba Bu konuda Gerekli açıklamayı yapmıştım. henüz aktif etmedim yakın zamanda aktif olacak.

Ek Olarak:

S4cuRiTy adlı üyeden alıntı

Sağlam proje oldugu ortada hayırlara vesile olmasi dilegiyle..

Allah razı olsun bizimde dileğimiz ve temennimiz bu yonde.

Ek Olarak:

frmderin adlı üyeden alıntı

Başarılarınızın devamını dilerim

Çok teşekkür ediyorum. Dilerim gerçekten kayda değer bir çalışma ile sizlere en iyisini sunabiliriz.

Ek Olarak:

fatihclkl adlı üyeden alıntı

inşallah iyi olur.Başarılarınızın devamını diliyorum.Arama sonucları çıkmıyo bu arada

Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum

Ek Olarak:

Hakan48 adlı üyeden alıntı

Türk arama motoru gerçekten kulağa güzel geliyoo başarılarınızın devamını dilerim. Keşke ismi biraz daha bizden ve türkçede anlamı tok olan bir kelime olsaymış derim.

Artık Türk insanı olarak bizimde Globla'de bir ismimizin olması gerekiyor. Bu sizlerin değerli destekleri sayesinde olucak bizde size layık başarılı bir çalışma çıkardığımızda güzel olucak inşallah.

Ek Olarak:

Engin07 adlı üyeden alıntı

Araştırma yapmadan yorum attığınız ortada. Yönetim bu konuda defalarca bilgilendirme yaptı. Kısaca özet geçeyim size,

Geliyoo Arama Motoru, şuanda aktif değil. Şuanda site yalnızca Geliyoo yönetiminin üzerinde çalışmalar deneyler yürütmesi için aktif olarak duruyor ve indexlemeler yalnızca rastgele yapılmış bazı adresler üzerinden deneyler yapılıyor.

Sistem tam anlamıyla 2015 yılının ilk çeyreğinde aktif edilmesi planlanıyor.

Arkadaşımıza konuyu takip ettiği için teşekkür ediyorum; konuyla ilgili cevap verilmiş ancak ben kapsamlı olarak cevap vereyim yine.

Şu anda Windows Azure platformu üzerinde bize bir proje kapsamında sunulan sunucuda hizmet veriyoruz. Bu sunucu Cloud altyapısına sahip yaptığımız her çalışmayı hemen aktif etmemiz mümkün değil. neden ise test edilmeden ve kesin olarak onaylanmadan sunucuya yüklemiyoruz. Fonksiyonlar konusunda sıkıntımız yok her türlü çalışma tamamlandı ancak sorunumuz sistemin algoritmasını Azure sistemine uygun şekle getirmek çünkü daha önceden bilmediğimiz bir sistem üzerinde kurulum kerçekletiriyoruz. Buda biraz zaman alıyor; cluster için çeşitli ayarlamalar gerekiyor. Aynı zamanda tek bir local'de çalışıyormuş gibi sistemi de cünfigüre etmek lazım. Yani aynı Network ağı üzerinde kurulum gerçekleştirmek. Şu anda bize verilen 20 CPU ve sanıyorum Cloud 512 Gb ram ancak bu sistemle sadece bir startup oluşturabiliyoruz. Geri kalan tamamen NODE olarak bağlanacağı için Master'ın en iyi şekilde kurulması gerekiyor. Bu aşamalar için deneyimli ve profesyonel kişiler çalışmalı elimizde bunun için en iyi diyebileceğimiz arkadaşlarıımz var. Güvenlik sıkıntılarını da aşabilirsek oldukça başarılı bir altyapı ile hizmet vermeye başlayacağız.

Henüz kimseden para yada yatırım alarak bir şey oluşturmadık. İnsanlara bitmiş çalışan bir şeyi sunmadan bunu düşünmüyoruz. Önemli olan yatırımcıyı doyuracak sistemi bizden istediğini kendisine verebilmek. Gerçekten çalışan ve tamamiyle özel bir sistemi incelemek isteyeceklerdir. Bu nedenle zaman ve sabır gerekiyor. Tüm değerli webmasterlara göstermiş oldukları sabır ve destek için teşekkür ediyorum. Mümkün olduğunca açık şekilde yaptığımız çalışmaları makale şeklinde yazarak paylaşılabilir bölümlerini sizlerle paylaşacağım.

Herkese hayırlı geceler.