" Arkadaşın css i responsive yapacaksa 12 kolon grid sisteme göre width 1170 px verebilirsin."
Şu kısmı anlamadım hocam...
Birde; ben yazıları yazıyorum işte anasayfa-forum v.b. gibi barlarıda oluşturuyorum programda güzel duruyor ama deneme amaçlı kayıt edip tarayıcımda açıyorum fontlar büyük kalıyor bunu programda nasıl anlayabiliriz hani aa bak bu büyüklük oldu gibi
Şu kısmı anlamadım hocam...
Birde; ben yazıları yazıyorum işte anasayfa-forum v.b. gibi barlarıda oluşturuyorum programda güzel duruyor ama deneme amaçlı kayıt edip tarayıcımda açıyorum fontlar büyük kalıyor bunu programda nasıl anlayabiliriz hani aa bak bu büyüklük oldu gibi
http://www.blognot.net/ bu site gibi bişi olucak sanırım seninki.. bu sayfa açıkken tarayıcı penceresini yavaş yavaş ufaltırsan sitenin pencere ölçülerine göre şekillendiğini göreceksin. Buna tablet ve cep telefonları için uyumlululuk yani responsive tasarım deniyor. Responsive tasarımlar 1200 ve üzeri çözünürlükte 1170 pixel olarak kendini ayarlar. 1200 den düşük çözünürlükte de 960 pixele çeker kendini. Sonuç olarak ekrana oturur. Ayrıca içerik yazıları için open sans fontunu 13 px olarak, başlık fontlarını da 18 px olarak kullanabilirsin.