zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar yandex disk'ten ben silmeden nasıl dosyam siliniyor anlamış değilim. Yandex yöneticileri mi siliyor acaba ?
Troublet
AllahümmeSalliÂlâMuhammed
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci-Çalışan
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yandexin virüs tarama sistemi üzerinde virüs olarak algılanmış olabilir otomatikman çöp tenekesine atılmıştır bunun haricinde yandex türkiye ofisi yetkilileri özel olarak başkalarının disk ine girip denetleyeceklerini sanmıyorum yani :). çöp tenekesine atılmışsa yine iyi olmuş temelli silinmesindense..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam benimde başıma gelmişti bu tür olay halen anlamış değilim şidmdilik bir problem gözükmüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Yandex Disk'inizi normal bir kullanım yani dosya paylaşımı için kullanmadığınız sürece, w*rez sayılabilecek isterseniz film dosyaları, isterseniz müzik dosyaları silmezler fakat paylaşıma açtığınızda iş değişir, şikayet halinde silinebilir.
Benim 1 yıldır, müzik arşivim var 1 tanesi silinmedi, silemezlerde. Bu konuda zaten görüştüm böyle bir şey yapabilir miyim diye, cevapları şöyle olmuştu.
Yandex Disk, servisi bir dosya barındırma hizmeti değildir. Yandex Disk uygulamasını yüklediğinizde bütün dosyalarınız bilgisayarınızda saklanır. Yandex Diski dosya barındırma hizmeti olarak değil, yedekleme hizmeti olarak görmelisiniz. Tarzında bir açıklama yaptılar tam hatırlamıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Crixus
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-