-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
fazlada abartmamak lazım. :) kayıtların SMS onaylı olması üye sayısı ve güvenlik açısından iyi olurdu. fakat bilinçsiz ve tedbirsiz olduğumuz sürece her türlü dolandırılırız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şu anki sistem gayet iyi. Değişmesinden yana değilim. Zaten @Psycho; da ilk sayfada demiş, değişmeyecek diye.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Planlama
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
TC kimlik onayı ve cep telefonu onayı gelsin kafi bence :)
https://www.turkmaxi.org Webmaster Forumu
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
davetiyeli siteler şu yönden cazip geliyor insana. Baksana herkesi almıyorlar, sadece kaliteli işler yapmış, alanında uzman kişileri alıyorlar. O zaman site daha kalitelidir. Ama bakıyorsun orada aynı burada, bir fark yok. Olay aynı olay. Siteye üye değilsen bile yine içinde gezip yararlanabiliyorsun. Para vermeye gerek yok yani. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
her ne kadar sitede yenide olsam bir şeyler söylemek isterim bu konuda.
davetiye sistemi bence kısıtlamadır ve hoş değil nedeni şudur. Mesala ben amatör olarak bu işi yapıyorum hiç bir eğitimim belgem veya bu sektörden uzman bir çevrem yok.
bu sefer o davetiye sistemi olsaydı ben burada olamayacak sorularıma cevap alamayacaktım.
wmaraci ticari yönü olduğu gibi yardımlaşma web sitesidir, benim gibi çevresinde kimsesi olmadan uğraşan arkadaşlar bu siteden mahrum bırakılırdı.
ancak burası gerçekten büyür moderatörlerin yetersiz kalması, troll denen huzur bozan cinsten üyelerin artması gibi bir durum olursa kısa süreli üye kapama davet sistemlerine geçile bilir ancak *** gibi satılık üyelik, davet sistemiyle üyelik ancak kapalı kapılar ardından kendi yağında kavrulan fazla gelişmeyen veya gelişime açık olmayan bir site olur buda hoş olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şu an ki hali gayet güzel...
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Senelik 50 lirada vermem, forumda da takılmam. Bu nasıl bir düşüncedir herşey para...