noyilmaz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Google, Alexa'yı ne kadar ciddiye alıyor.
Yani Alexa değeri çok düşük olan bir site misal fotoğraf kelimesinde diğer sitelere oranla hangi sayfada yer alır. Misal dünya sırası 1000, tr sırası 100 ise fotoğraf kelimesinde nerededir.
Yani kısacası Google, Alexa'yı ne kadar ciddiye alıyor, yorumlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence google hiç ciddiye almıyor hitli sitelerin alexası düşük oluyor buda otomatik olarak googlede aramalarda üstte olduğu için yani alexa düşük olduğu için googlede üstte durmuyor googlede yüksek yerlerde diye alexada yüksek oluyor. Mesela Alexa toolbar indir kullan alexan düşüyor ama googlede bir haraketlik yok :)
www.gunceltarifler.com
wolveron
ozgurlukicin.com
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Arkadaşlar bildiğiniz gibi analytics öncesinde google analiz bilgilerini alexadan alıyordu. Sonrasında kendi sistemini kurdu. Çünkü alexa , widged veya toolbar olmadan hiç bir ip yi fark edemez. Buda verilerin çok tutarlı olmadığını gösterir. Google bundan dolayı kendi sağlam yapısını kurdu. Bu saatten sonra google için kaliteli backlink merkezidir bana göre..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
alexadan bi durum olmaz ve google'ın umrunda bile değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Alexa Google'ı - Google ise Alexa yı ciddiye alıyor . Bilgi eksiği olan bir kaç arkadaşımızda kafasına göre yorum yapıyor. Alexa ve google ın umurunda olmayan sizlersiniz kusura bakmayın. İkisininde görevleri farklı aynı kefeye konması değerlendirilmesi çok yanlış diye düşünüyorum.