-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
henüz pek kimsede yok DM kodu
Burakdelikara.com.tr - tekparcahdfilm.net -
Masiva
MasivaTurk.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
pm alabilir miyim yardımcı olmaya çalışırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
inşaat teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** I**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
takipteyim. bende sitemde uygulamaya giren kullanıcıların başkalarına dm atmasını istiyorum. reklam şart
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Bu konuda sitem kapanmadan önce paylaşmıştım aslında ama dediğiniz gibi daima dm attırmak basit hatta çok basit, ancak sitenizin spam olarak algılanması %10 ihtimalken %99 a çıkartıyosunuz, bunun kuralları var tabiki ama limitide var. Şahsen yayınladığım scriptlerde çoğunlugunda bu vardı ve girişde değilde panelden attırabiliyodunuz. Apı patlamaları vs. çok olmaya başlamıştı bide dışardan tepki çok geliyodu şahsen yöntemini anlatırım yardımcı olurum ama yapmanıda istemem. Emeğinide sıfırlarsın emin ol. Reklam gözüyle bakabilirsiniz reklam linki olarak başka site üzerinden kendi sitenize yönlendirirsinizde ama artık twitter eski twitter değil. API üstünden yapılan paylaşımları gönderilen tweetler takipçiler vs. herşeyi kontrollü ve limitli hale getirdi.
Yinede düşünürsen yardımcı olmakdan çekinmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Direk Mesaj işi biraz sunucuya ağır gelebilir , yani kaç şuan benim bile takipçi sayım 2000 , kimisinin 100k oluyor bunlar sunucunuda zorlar ben yerinde olsam Servet'in dediği gibi yapmam emeğine yazık olur :)
Develops everything always..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Servet USLUER adlı üyeden alıntı
Rate düzenlemelerin son güncellemesinde zaten atıyorum 10'k takipçin takip edilenin varsa, bunların hepsine attırmana twitter izin vermez zaten anında hesabı askıya alır. Mantıklı olarak düşünürsen böyle olmasıda gerekiyo, yoksa koca twitter koca spamdan ibaret olur. Bunu kullanan yüzlerce insan olurdu. Sunucuyu yormak değilde işlemleri sınırlandırabilir, profesyonel olarak eğer yapılması gerekiyosa bu işlem parçalandırarak yapılır onada twitter izin vermez :D
Api'yi kullanmaya yeni başladım , ben tahmin ettiğim kadarını yazdım sayende bunlarıda öğrenmiş oldum :) Twitter'in api kısıtlama olayı çözülebilir ama öyle düşünüyorum sonuçta facebook'tada vardı bu sorun ama aşılıyordu :)
Develops everything always..