lostyazilim
tr.link

Sokak ortasında göstere göstere...

17 Mesajlar 2.938 Okunma
lstbozum
tr.link

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Özel harekatçıdır yazan var :D Hiç güleceğim yoktu.

www.hakancolak.com
wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Merkur adlı üyeden alıntı

adamda özel harekaçı tipi yok 1, 2.si özel harekatçı olsa bile şehir içinde böyle dolanmaz. hatayda malesef böyle ne idüğü belirsiz teröristler cirit atıyor. lokantaya girip yemek yedikten sonra para ödemeden çıkıp gidiyorlar. bu bilinen birşey. gören bilen hataylılarla konuşun size daha fazlasını, daha vahimini anlatsın.

Nasıl yemek yiyip hesap ödemeden çıkıp gidiyorlar ? Halk ne yapıyor kimse ses çıkarmıyor mu ?

Ciddi ciddi Hatayın göbeği şu bankanın olduğu yer , oralara kadar böyle silahla geliyorlar dolaşıyorlar kimse sesini çıkarmıyor mu ?

Ek Olarak:

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Özel harekatçıdır yazan var :D Hiç güleceğim yoktu.

Dostum gülüyorsun ama şehrin göbeği orası tam ortası. Ne ummalıyız yani , devletin silahlandırdığı resmi bir görevlidir diye umuyoruz bunun dışında her seçenek facia .
Sanki Suriyeli teröristlerin elinde silahla kentin meydanındaki bankaya kadar eli silahlı yelekli gelip para çekmesi normal , onun polis olabileceği ihtimali mi anormal :D

Şu olay gerçekse biz zaten bitmişiz, köylerde bir yer değil bu şehrin göbeği .

Merkur Merkur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 76 / 61
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Nasıl yemek yiyip hesap ödemeden çıkıp gidiyorlar ? Halk ne yapıyor kimse ses çıkarmıyor mu ?

Ciddi ciddi Hatayın göbeği şu bankanın olduğu yer , oralara kadar böyle silahla geliyorlar dolaşıyorlar kimse sesini çıkarmıyor mu ?

Çok daha vahim olayların olduğunu biliyorum, sınırı umursamadıklarını polisin de hiç birşey yapmadığını da biliyorum görüyorum canlı canlı da izledim, fakat bu söylediğin kadar olduğunu düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum. Hani devlet kurumları bunlara engel olur diye söylemiyorum engel olmadıklarını zaten biliyoruz ama halk hiç bir şey yapmıyor mu ? Samandağ sınırına toplanıp sınırdan geçişleri kapattıklarını falan görmüştük ki daha sınır varken , işler bu hale geldi ve hiç birşey yapmıyorlar mantıksız geliyor bana. Bu yüzden inandırıcı gelmiyor.

He bi esnafın dükkanına gelip bu şekilsizler yiyip içip hesap ödemeden gidiyorlarsa, o esnafta hiç birşey yapmıyorsa, devlet koruyamıyorsa kendimi korurum diyip silahlanmıyor 3-5 tanesini vurmuyorsa gitsin etek giysin. Öyle yaşam mı olur . Öyle şehir mi olur . 3-5 maymun Hatayı haraca mı bağladı yani devlet eliyle ?

Özel harekatçıdır belki dedim çünkü Türkiyede resmi bir görevde bulunmayan hiç kimse benim bildiğim öyle eli silahla şehir ortasında dolaşamaz (pkk olayını ayrı tutuyorum farklı bir dava var orada) . Hele ki bir Suriyeli terörist böyle rahat rahat dolaşamaz silahla gelip atmden para falan çekemez diye düşünüyorum. Yine söylüyorum devlet yaptırmazdan ziyade buna orada yaşayan halk izin vermez esnaf izin vermez diye orada yaşayanlara güvenerek söylüyorum, zaten bu insanların gelişinden bile memnun değil Hataylılar, halkın neredeyse yarısı da Esadı haklı görüyor. Yoksa iktidarın yönetim anlayışına kalsa İstanbulda da dolaşırlar . Devletin kurumları da bir bok yapamaz eli kolu bağlı oturur izler orada hemfikiriz.

Ek Olarak:

Dostum gülüyorsun ama şehrin göbeği orası tam ortası. Ne ummalıyız yani , devletin silahlandırdığı resmi bir görevlidir diye umuyoruz bunun dışında her seçenek facia .
Sanki Suriyeli teröristlerin elinde silahla kentin meydanındaki bankaya kadar eli silahlı yelekli gelip para çekmesi normal , onun polis olabileceği ihtimali mi anormal :D

evet kimse sesini çıkaramıyor. çünkü şehir içinde kaleşnikofla dolaşıp toplu taşımaya bile bu şekilde biniyorlar. bunlar özgür suriye ordusu (ÖSO) denilen teröristler, hani şu suriyede alevilerin ve hatta bazı sunnilerin bile kafasını kesip resim çekilenler. başbakan kendi evladı gibi sevdiği için malesef hiçbir kolluk kuvveti bunlara birşey yapmıyor. ayrıca şehir ortasında 1 polisi vurarak şehit ettiler. medyada haber yapılmadı tabiki. çoğu kimse bilmez. reyhanlıdaki patlamayıda bunlar yaptı. 200den fazla vatandaşımız katledildi. buda medyaya yanlış gösterildi ve yayın yasağı bile getirdiler. sizin veya bir başkasının ne düşündüğü önemli değil. hatayı hataylılara sorun size gerçekleri anlatsınlar.

ayrıca istanbul anadolu yakasında bir çok yere suriyeli mülteciler yerleştirilmiş durumda. özellikle pendik ve kartalın biraz üst mevkilerinde. bizim mahallede bile varlar. 15-20 kişi bir evde yaşıyor kira ödemiyorlar. çalışmıyorlarda. nasıl oluyorsa devletten bir güzel ödenek alıyorlar. geçen ay elektrik kaçağından az kalsın 4 katlı binayı yakıyorlardı. bok atmak için söylemiyorum bunları. ister inanın ister inanmayın bu mülteciler geldikten sonra mahallede hırsızlık vakaları olmaya başladı. en son mahalleli imza topluyordu bunları yollamak için. bunun akpsi, chpsi, mhplisi, bdplisi yok. hepimizin anası bacısı çoluğu çocuğu var. burda kimse bunları görmek istemiyor. hayır mülteciysen sınıra yakın şehirde kal. istanbul ne alaka???

amacım siyaset yapmak değil. herkesin görüşüne saygım var ama böyle teröristlere yok, olmayacakta. inanmayan varsada açık adresi vereyim gitsin görsün.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

DenizOZTURK DenizOZTURK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek -
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad D** Ö**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 189 / 158
  • Ticaret 4, (%100)

elbistanli adlı üyeden alıntı

hatayı esır almıs adamlar resmen elınd e sılahla ne işi var suriyeli guvenlik gucu o banka gorevlisinin aklı yok cekip sıksa 1 dk bile gör altına alınmaz silahlı bankaya 10mt yaklasan kişi imha edilir demekki o kadar bilgiye sahip deilmiş:)

Türkçeyi Katlettiniz .

wmaraci
wmaraci

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Çok daha vahim olayların olduğunu biliyorum, sınırı umursamadıklarını polisin de hiç birşey yapmadığını da biliyorum görüyorum canlı canlı da izledim, fakat bu söylediğin kadar olduğunu düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum. Hani devlet kurumları bunlara engel olur diye söylemiyorum engel olmadıklarını zaten biliyoruz ama halk hiç bir şey yapmıyor mu ? Samandağ sınırına toplanıp sınırdan geçişleri kapattıklarını falan görmüştük ki daha sınır varken , işler bu hale geldi ve hiç birşey yapmıyorlar mantıksız geliyor bana. Bu yüzden inandırıcı gelmiyor.

He bi esnafın dükkanına gelip bu şekilsizler yiyip içip hesap ödemeden gidiyorlarsa, o esnafta hiç birşey yapmıyorsa, devlet koruyamıyorsa kendimi korurum diyip silahlanmıyor 3-5 tanesini vurmuyorsa gitsin etek giysin. Öyle yaşam mı olur . Öyle şehir mi olur . 3-5 maymun Hatayı haraca mı bağladı yani devlet eliyle ?

Özel harekatçıdır belki dedim çünkü Türkiyede resmi bir görevde bulunmayan hiç kimse benim bildiğim öyle eli silahla şehir ortasında dolaşamaz (pkk olayını ayrı tutuyorum farklı bir dava var orada) . Hele ki bir Suriyeli terörist böyle rahat rahat dolaşamaz silahla gelip atmden para falan çekemez diye düşünüyorum. Yine söylüyorum devlet yaptırmazdan ziyade buna orada yaşayan halk izin vermez esnaf izin vermez diye orada yaşayanlara güvenerek söylüyorum, zaten bu insanların gelişinden bile memnun değil Hataylılar, halkın neredeyse yarısı da Esadı haklı görüyor. Yoksa iktidarın yönetim anlayışına kalsa İstanbulda da dolaşırlar . Devletin kurumları da bir bok yapamaz eli kolu bağlı oturur izler orada hemfikiriz.

Ek Olarak:

Özel harekatçı yazmak yerine "Köy koruyucusu olabilir." yazsaydınız daha anlamlı olurdu. Adama 4 5 defa baktım, özel harekatçıyla alakası yok.

www.hakancolak.com

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Merkur adlı üyeden alıntı

evet kimse sesini çıkaramıyor. çünkü şehir içinde kaleşnikofla dolaşıp toplu taşımaya bile bu şekilde biniyorlar. bunlar özgür suriye ordusu (ÖSO) denilen teröristler, hani şu suriyede alevilerin ve hatta bazı sunnilerin bile kafasını kesip resim çekilenler. başbakan kendi evladı gibi sevdiği için malesef hiçbir kolluk kuvveti bunlara birşey yapmıyor. ayrıca şehir ortasında 1 polisi vurarak şehit ettiler. medyada haber yapılmadı tabiki. çoğu kimse bilmez. reyhanlıdaki patlamayıda bunlar yaptı. 200den fazla vatandaşımız katledildi. buda medyaya yanlış gösterildi ve yayın yasağı bile getirdiler. sizin veya bir başkasının ne düşündüğü önemli değil. hatayı hataylılara sorun size gerçekleri anlatsınlar.

ayrıca istanbul anadolu yakasında bir çok yere suriyeli mülteciler yerleştirilmiş durumda. özellikle pendik ve kartalın biraz üst mevkilerinde. bizim mahallede bile varlar. 15-20 kişi bir evde yaşıyor kira ödemiyorlar. çalışmıyorlarda. nasıl oluyorsa devletten bir güzel ödenek alıyorlar. geçen ay elektrik kaçağından az kalsın 4 katlı binayı yakıyorlardı. bok atmak için söylemiyorum bunları. ister inanın ister inanmayın bu mülteciler geldikten sonra mahallede hırsızlık vakaları olmaya başladı. en son mahalleli imza topluyordu bunları yollamak için. bunun akpsi, chpsi, mhplisi, bdplisi yok. hepimizin anası bacısı çoluğu çocuğu var. burda kimse bunları görmek istemiyor. hayır mülteciysen sınıra yakın şehirde kal. istanbul ne alaka???

amacım siyaset yapmak değil. herkesin görüşüne saygım var ama böyle teröristlere yok, olmayacakta. inanmayan varsada açık adresi vereyim gitsin görsün.

Birde şu yüzden yalan olacağını düşündüm : bu adamlar bu kadar bölgede silahlarla dolaşıp bedava yemek falan yiyor olsalar polis asker ses çıkarmıyor olsa , bu orada yaşayan halkın büyük bir kısmı gerizekalı değildir herhalde bunlara sebep olan partiye oy vermez diye düşündüm oy oranlarına bakarak.

Şahsen şu bahsettiklerini kendi bölgemde yaşıyor olsam, mahallemin esnafına böyle birşey yapılsa kimse karışmıyor olsa arkadaşlarla toplanıp kendimiz silahlanıp bunlarla biz mücadele ederdik. Korkunç birşey bu olay. Bu gün esnafın dükkanında yiyip içip para vermeyen yüz bulan yarın gelir adamın evinde karısına göz diker çoluğuna çocuğuna canına göz diker.

Ek Olarak:

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Özel harekatçı yazmak yerine "Köy koruyucusu olabilir." yazsaydınız daha anlamlı olurdu. Adama 4 5 defa baktım, özel harekatçıyla alakası yok.

Abi şöyle tipte olacaklar diye birşey yok ki , bir kaç sene önce Hatay da dağlarda bir terör operasyonu vardı haberlere yansıyan bilmem hatırlarmısın , bu tipte adamlardı yani. Hani sivil falan çatışıyorlardı bir tanesi vurulmuştu yaralı koşuştururken falan görüntüleri vardı.
Bordo bereliler falan gibi yada Jöh gibi fizik şartı olan bir alan değil. Köy korucusu da olabilir zaten geniş anlamda devletin görevlisidir demeye çalışmıştım . Neden bu kadar kızıyorsun :D
Merkur

kişi bu mesajı beğendi.

Merkur Merkur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 76 / 61
  • Ticaret 0, (%0)
olay aynen böyle. çok sabırlı milletiz birde yumurta illa arkaya dayandığında aklımız başımıza geliyor. şimdiye bakacak olursak yumurta dediğim yere geçte olsa hafiften gelmiş vaziyette. çünkü hemen dibimizdeler. ve hangi parti ya da görüşten olursa olsun kimse bunları istemiyor.

kurtuluş savaşında bile yaralı düşman askerlerini taşımışız. herşeyden önce vicdanlı milletiz. ama bunlarda vicdan yok. Allahuekber diyip müslüman insanın kafasını gözünü kırpmadan kesip alay eden tipler bunlar. daha beterleri de var maalesef. oysa peygamberimiz esir olan kafirleri okuma yazma bilmeyenlere, okuma yazma öğrettiklerinde serbest bırakmıştır. ha mültecilerin hepsi bu zihniyettemidir? bilemeyiz. bilemediğimiz içinde kimse rahat değil, huzurlu değil.

herkesin bir sabrı var. eğer olur da milletin eşine, kızına laf uzatırlarsa neler olur onların düşünmesi lazım. eğer ufacık akılları varsa tabi. illa benim eşim olmasına da gerek yok. kime yapılırsa karşılarında duracak çok kişi var bundan adım gibi de eminim.

birde böyle tipler batıya küfür eder, kafir derler ama batıya geldilermi de geri dönmezler(!) inşallah en kısa zamanda ülkelerine dönerler. kesinlikle bize göre değiller.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al