-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
HAN adlı üyeden alıntı
Yorumunuz için Teşekkürler, tercihlerimin arasında ytü ingilizce matematik mühendisliği de vardı. Bana bölüm hakkında biraz bilgi verebilirseniz sevinirim
açıkçası matematiğin çok iyiyse gelebileceğin en iyi bölüm. matematik + yazılım becerilerini kullanarak zirveye tırmanabilirsin :). tabi herkes annesinin karnında yazılımı öğrenmedi :). burada en iyi eğitimi veriyorlar. ben türkçe bölümündeyim(%30 İngilizce) . zaten bir farkı yok. daha anlatılacak çok şey var da anlatılmaz yaşanır :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim ne meslektaşlarım vardı ki, kendileri aslen maden mühendisi vb vb bölümlerden mezun olmuş birer yazılım dehalarıydı :) Okulu beraber bitirdiğim çoğu arkadaşlarım ise bilgisayarla ilgisiz işlere yöneldiler. Arkadaşta kararını vermiş zaten. Bana sorarsa artık veterinerlik bile okusa bu şevkle zaten bir yazılımcı olmaya aday. Şimdiden başarılar diliyoruz.
ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yazdıklarına göre tek mutlu olacağı yer Matematik
HAN
celebi.dev
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
BM
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım YTÜ Matematik Mühendisliği için çalışmam gerekecek. Orasının derecesi Yazılım'dan daha yüksek fakat çalışınca yapılamayacak bir şey değil asla. Sıralamada 30bin'lerde alıyor, ama MF-1 ile (yani matematik puanı ağırlıklı) aldığı için benim için daha kolay olacak gibi.. Herkese yönlendirmeleri için tekrar Teşekkür Ediyorum..
Donanım için de artık başka bir çare bakmam gerekecek, kursa falan giderim ilk sene ingilizce hazırlık okurken, diye tahmin ediyorum..
daimon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
R** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
yazılım mühendisliği içeriğini gözden geçirseniz fena olmaz. matematik ve bilgisayar mühendisliğinde yazılım yapmanız için eğitmezler sizi. matematik ve bilgisayara yazılım gerektiği için gerektiği kadar öğretirler. bu oranlar bilgisayarda yüzde 60 yazılım yüzde 40 donanım, matematikte ise daha düşük. yazılım mühendisliğinde ise tam anlamıyla yazılım yönetimi, mimarisi konularında eğitim alırsınız.