Logo, kartvizit, web tasarım çalışması için photoshopta farklı bölümler yoktur eğer bu işi hobi olarak yapıyorsan belirli çalışmaları ezbere yapar durursun benim amacım profesyonelce ilerlemeni sağlamaktı. Yani programın neler yapabildiğini öğrenebilirsen, yapamayacağın şey kalmaz. Kaldı ki, bir web tasarımında photoshoptaki herşeye ihtiyacın var. Bu işe göre değişir.
Amacım web tasarımı yapmak diyorsun ama fotoğraflarla ilgili bir durumun yok :) Türkiye'de yemez bu. Birisi sana web tasarımı yaptırıp fotoğraflarını teslim ettiğinde görürsün :) Yani çıkıpta müşteriye diyemezsin fotoğraf benim işim değil, fotoğrafçıya götür diye. O lükse henüz sahip değiliz.
Buradaki tüm tavsiyelerde işe yarar tabiki, sen yeterki bir yerden başla devamı gelir. Ucuzundan kurs alabilirsen daha çabuk öğrenirsin. Birazda istekli olman lazım. Örneğin kendimden biliyorum, sabah 8 akşam 10 pc başından kalmıyordum. 2 ayda cs3 versiyonun tamamını öğrendim diyebilirim. Birazda sana bağlı olarak gelişir. Pes etme devam et :)