LikeSend adlı üyeden alıntı

:D hangi kodlama tarihe karıştı ? madem kodlamalar tarihe karıştı bir boş coder aramayı denesene öyle asp falan da değil php bilen birini bulmayı denesene bir kaç gün sonrasına işe başlarım diyorlar.

1890 larda amerikalı müdürün patent kurumunu kapatalım artık bu saatten sonra icat olmaz herşey icat edildi sözü gibi olmuş bu söylediğin .

Zerre bilmediğim halde bu yaştan sonra ben bile vakit bulup kursa falan gidip öğrenme niyetindeyim paranla yaptıracak birilerini bile bulamıyorsun hem para verip hem yalvara yakara rica minnet iş yaptırmaya çalışıyorum ufacık şeyler için bile. Yani sırf kendi işlerimi halledebilmek kimseye gebe kalmamak için bile öğrenmeye değer. Zaten iş yapmaya kalksan boş da kalmazsın daha boş gezen php bilen birini göremedim. Boş geziyorsa da kendi iş yapmak istemediği için geziyordur. Bildiğin tüm mesleklerden daha geçerli şu anda bu işler. Üstelik yıllarca okumaya gerek yok iyi eğitimle 1 yılda çok iyi seviyelere yükselebilirsin. Hayal gücün kuvvetli pratik zekaya sahipsen kendin birşeyler yaparak zengin bile olabilirsin.



Bundan sonra tasarımlar görsel olarak yapılacak.Kodlar yine kullanılacaktır fakat eskisi kadar pek kullanılmayacak."Artık kodlamalar tarihe karıştı kardeşim" derken burada bir mübalağa sanatı yaptım ve sende dediğim anlamadın.