durucal adlı üyeden alıntı

Hocam hitler tamamen organikti. Google ve yandex arama motorundan gelen ziyaretçilerdi. Hiç bir tanıtım yapılmadı, sosyal ağlardan da ziyaretçi gelmiyordu.
İçerikler çoğunluğu Youtube videolarıdır. Ayrıca özgün yazılar vardır.
Site 5 aylık, her gün düzenli özgün içerik giriliyordu.
Ayrıca ders anlatım sunu dosyaları da paylaşılıyor. Bu dosyalar belki diğer sitelerde de yayınlanmış olabilir. Bu sebeple olabilir mi?
İlginiz için çok teşekkür ederim hocam.
Bakmak isterseniz [B]BU SİTE[/B].


Öncelikle 4 aylık bir sitenin 21.000 indexi hiç gerçekçi değil. Yok hergün 20 içerik giriyorsaniz o zaman farklı lakin bence iceriklerinizin büyük çoğunluğu kopya. Kopya içerik ise özellikle yeni bir site için çöküşün başlangıcıdır. Hergün 5 kopya içerik girmek yerine 1 ozgun icerik girseydiniz sitenize daha fazla ziyaretçi cekerdiniz . Sitenizin sorunu bence Tamamen kopya içerik kaynaklı. Zira google yeni sitelere ilk dönemler fırsat verir ve sitenin içerik yapısı,ziyaretçinin sitede kalma, gezinme faaliyetlerini değerlendirir ve izler, sitenin faydalı ve ziyaret iyi memnun ettiğini görürse ve yazilarindaki kaliteyi farkederse o siteyi mukafatlandirir ve hitlendirir aksi durumda sıralamada alt lara doğru iteler olay bu kadar basit, tavsiyem tamamen özgün içeriğe yuklenin ve Backlink çalışması yapmayı düşünüyorsanız aklınızdan çıkarın, dogal yollarla Backlink elde etmeye çalışın
Teşekkürler