-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
namazımı kıldım elhamdüllilah duamıda gönderdim rabbim yardım eylesin sabır versin diyorum üzüldüm buradaki yorumları takip ediyorum :(
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
stk27 adlı üyeden alıntı
kardeş hemen hemen tüm konularda hükümeti aklamaya çalışmışsın ne iş para felan mı veriyorlar bu iş için
sen kendini beniimle karıştırıyosun herhalde görünce dayanamıyorum her olayın arkadasında hükümeti devirme çalışmaları son hız devam diyosun yani
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İngilizce Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
İ** M**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
O tekmeyi atan adama(sözde başbakanlık müşaviri) söylenecek o kadar çok laf var da anlayacak adam sınırlı sayıda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Böyle düşünmeye devam edin hocam, soma gibi çok olay yüzünden namaz kılıp dua edeceksiniz. Tartışma yaratmaya çalışmıyorum, burası bir forum herkes kendi fikrini söylüyor siz söylediniz bende söylüyorum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Her ne olursa olsun böyle bir günde yapılmaması gereken bir davranış , şiddetle kınıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bunlar hem suçlu hem güçlü! ben değildim bile der. kaldıki kendi olsa nereye şikayet edeceksin? ülkede adalet sistemi mi kaldı? mahkemeler desen uyuyan, horlayan hakimlerle dolu. adam olsa zaten istifa eder ama ondan eser yok.
protestoyu görünce markete saklanmış, aracıyla dönerken tanınmamak için plakasını bile kaldırtmış.
orada 1-2 kişi değil yüzlerce kişi "başbakan istifa" diye bağırdı. en kolay iş "provokatörler bunlar" diyip işin içinden sıyrılmak. protesto anayasal bir haktır. daha bunu bile bilmeyenler var. bu ülkenin %40 bu şahsı seviyorsa %60 da sevmiyor. yani böyle bir günde bile "iş kazası diye bir şey var" diyerek kendini aklamaya çalışmak, karşıdaki insanlara, acılı ailelere bir hakarettir. yazıklar olsun! Allah tez zamanda aynı acıyı yaşatsın inşallah.