zeka yasının cok kucuk oldgu buradan belli ben ne dedim ben ürünü alır paylasırım kullanmak isteyen hak sahibinden ürüne lisans alır.zaten verilen lisanslar tek kullanımdır.ürün sahibi isterse sınırsız kullanım için lisanslar veya birçok domain için o kendisine kalmıs biseydir.
size birşey sorucam siz kendi emeğiniz ile birşey yapıyorsunuz 1 kişiye satıyorsunu z 10 tl den diyelim o kişide sizden izinsiz paylaşıyor siz lisans olayından bahsettinizde lisans alıp kullanır diyorsunuz ozaman neden yazılımcılar sattıktan sonra scripti veriyor okadar kolaysa lisans ile dağıtımını engellemek söyleyin bizde sitede paylaşalım lisanssız kullanmasınlar siz diğer kişileri düşünmemissiniz sanırım iyi niyetinizden diğer kişiler lisansı kırıp lsanssız bi biçimde kullanabilirler bunuda düşünün, codecanyon themeforest vs. neden ozaman regular ve extended lisans satışı yapıyor regular bir sitede kullanılıyor extended yazılımın haklarını satın alıyor anlamında kullanılıyor yani extended lisans alırsan yazılımcıdan satışını yaparsın izin vermek zorunda ancak sizin 10 tl verdiğiniz script tek domaine kullanın diye veriyor dağıtın diye verilmiyor
Not : 10 tl örnek anlamında verilmiştir mobilim kusura bakmayın