-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öncelikle merhabalar ben Kerim 17 yaşındayım ve liseye gidiyorum. Dün sevgili bir abim bana alan adı ve hosting verdi. Allah razı olsun. Aklımdaki bir projeyi geliştirmek için adım attim. Webmasterlığa yeni başladım. Ek olarak ne iş yapabilirim. Çünkü siteden kazanç beklemiyorum. Özelliklerimden bahsedeyim. 2 günde 1 kitap okuyorum. Her gün 1 film ve dizi izliyorum. Neredeyse her hafta kendime bir konu seçip 1 hafta boyunca araştırıyorum. Nasıl bir iş yapmalıyım? Emeğimin hakkını almak istiyorum. Geçen gün bu forumda biri mesaj attı. Benimle çalış karşılığını veririm dedi ben kimseyi kötülemek ekmeğinle oynamak istemiyorum bu yüzden ismini vermiyorum o kendini biliyor. Ne yaptığına gelelim. Bana bir konu verdi. Ben 2 gün boyunca araştırdım inceledim. Bu konu üzerine 3 grafik çizdim ve 5000 kelimelik bir yazılı anlatım bide yanına 50 fotoğraflık anlatım çıkardım. Bunu sitesinde paylaşmış skypeden cevap vermedi öylece gitti ben bana hem bu işi öğretecek hem yanında çalışacağım bi abim lazım. Konu yanlış yerdeyse taşıyın pek bilmiyorum özür dilerim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri
-
-
Ad Soyad
Ü** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mesela 2 günde 1 kitap okuyorum diyorsun. Kitap okumayı çok seviyorsan bununla ilgili bir site aç. Alan adın nedir bilmiyorum. O da önemli. Yine fikir al ama en çok neyi yapmayı seviyorsan onu seç. Sonrası kendiliğinden gelir.
Vjolenza
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kitaplar hakkinda bir site acabilirsin tavsiyeler,ozetler,incelemeler vb
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Alan adım oyuncuyazar.com Anlatamadım ya ben aslında birinin yanında çırak olarak çalışmak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ShakenHidra adlı üyeden alıntı
Siteyi yönetecek değil. Ben çalışacağım kişiye makale yazıcam araştırmalar yapcam logo yapcam bildiğim işleri yapcam zamanla ondan site islerini öğrenicem beraber projelerimiz olucak
Kardeşim sen kendin deneyerek öğrensen olmazmı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-