lostyazilim
tr.link

Adsense hakkında sorularıma cevap arıyorum.

9 Mesajlar 1.004 Okunma
lstbozum
tr.link

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
1- 1 Hafta önce adsende hesabı açtım. Şimdi yeni bir site açtım bu siteyi hesaba nasıl bağlıcam nasıl reklam alıcam?
2- Adsense hangi bankalara ödeme yapıyor?
3- Reklamları nasıl yerleştirmeliyim?
4- Vergi falan ödüyormuyuz adsenseye?

Neden araştırmadın derseniz her yerde farklı bir cevap var. Şimdiden teşekkürler.

wmaraci
reklam

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
1- Reklamlarım sekmesine gir orada izin verilen siteler olması lazım oraya siteni ekle
2- Tüm bankalara ödeme yapıyor, yeter ki listede banka adı ve şubesi çıksın
3- Siteni görmeden konuşamayız
4- Daha ödeyeni görmedim.
KerimYaman

kişi bu mesajı beğendi.

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6011
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)
1- Eğer herhangi bir yasaklama yapmadıysan direkt reklamı oluşturup ekleyebilirsin.
2- Tüm bankalara yapar.
3- Siteye göre değişiklik gösterir. Genellikle 728x90, 300x250 gibi popüler reklamları seçmeye çalış. Reklam renklerini de sitene uygun şekilde ayarla.
4- Kanuna göre düzenli olarak elde ettiğin bir gelirin vergisini vermekle yükümlüsün. Ancak küçük miktarlarda kazanıyorsan gerek yok. Kazancın 2 bin tl'yi aşınca hızlı bir şekilde şahıs şirketi kurabilir ve vergini ödeyebilirsin. Kafan rahat olur.
KerimYaman

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

Psycho adlı üyeden alıntı

1- Eğer herhangi bir yasaklama yapmadıysan direkt reklamı oluşturup ekleyebilirsin.
2- Tüm bankalara yapar.
3- Siteye göre değişiklik gösterir. Genellikle 728x90, 300x250 gibi popüler reklamları seçmeye çalış. Reklam renklerini de sitene uygun şekilde ayarla.
4- Kanuna göre düzenli olarak elde ettiğin bir gelirin vergisini vermekle yükümlüsün. Ancak küçük miktarlarda kazanıyorsan gerek yok. Kazancın 2 bin tl'yi aşınca hızlı bir şekilde şahıs şirketi kurabilir ve vergini ödeyebilirsin. Kafan rahat olur.

omerknet adlı üyeden alıntı

1- Reklamlarım sekmesine gir orada izin verilen siteler olması lazım oraya siteni ekle
2- Tüm bankalara ödeme yapıyor, yeter ki listede banka adı ve şubesi çıksın
3- Siteni görmeden konuşamayız
4- Daha ödeyeni görmedim.

Çok teşekkürler. Yeniyim fazla bilmiyorum öğreniyorum işte wmaracı gibi webmaster sitesi görmedim ben ya
thesefiks

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

thesefiks thesefiks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ş** S**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 55 / 67
  • Ticaret 3, (%100)
1- 1 Hafta önce adsende hesabı açtım. Şimdi yeni bir site açtım bu siteyi hesaba nasıl bağlıcam nasıl reklam alıcam?
2- Adsense hangi bankalara ödeme yapıyor?
3- Reklamları nasıl yerleştirmeliyim?
4- Vergi falan ödüyormuyuz adsenseye?

1- reklamlarım kısmından url kanallarına websiteni eklersin. Ama dikkat etmen gerek websiten yeterli içeriğe sahip olmalı. Google yayıncı kurallarını okumanı tavsiye ederim. reklam almaya gelirken özel kanal ekleyip direk reklamını yerleştirirsin ama yine de tavsiyem google yayıncı kurallarını okuman.
2- Bütün bankalar ile çalışır. Ben adsense için finansbank enpara kullanıyorum. eğer sende de varsa öneririm enpara çok kaliteli bir hizmet sunuyor.
3- reklam yerleşimi sitenin renklerine göre artık sana kalmış. reklam yerleşim kurallarını da google yayıncı kurallarından takip etmeni öneriyorum.
4- normalde vergi ödemen gerek ama ticari bir iş yapmıyorsan. siten aracılığıyla satış yapmıyorsan galiba kimse sana hesap sormaz. Hiç kimsenin vergi ödediğini de sanmıyorum.

elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. yanlış bildiklerim varsa forumdan arkadaşlar düzeltirse sevinirim. maksat arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim
ayrıca reklam yerleşimi hakkında istersen yardımcı olurum.

www.sefikselli.com

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

thesefiks adlı üyeden alıntı

1- reklamlarım kısmından url kanallarına websiteni eklersin. Ama dikkat etmen gerek websiten yeterli içeriğe sahip olmalı. Google yayıncı kurallarını okumanı tavsiye ederim. reklam almaya gelirken özel kanal ekleyip direk reklamını yerleştirirsin ama yine de tavsiyem google yayıncı kurallarını okuman.
2- Bütün bankalar ile çalışır. Ben adsense için finansbank enpara kullanıyorum. eğer sende de varsa öneririm enpara çok kaliteli bir hizmet sunuyor.
3- reklam yerleşimi sitenin renklerine göre artık sana kalmış. reklam yerleşim kurallarını da google yayıncı kurallarından takip etmeni öneriyorum.
4- normalde vergi ödemen gerek ama ticari bir iş yapmıyorsan. siten aracılığıyla satış yapmıyorsan galiba kimse sana hesap sormaz. Hiç kimsenin vergi ödediğini de sanmıyorum.

elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. yanlış bildiklerim varsa forumdan arkadaşlar düzeltirse sevinirim. maksat arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim
ayrıca reklam yerleşimi hakkında istersen yardımcı olurum.

Site de şuanda upload sorunu var akşama hosting sahibi ile görüşüp düzelttikten sonra size pm atıcam efendim iyi forumlar

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ş** S**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 55 / 67
  • Ticaret 3, (%100)
peki inş düzelir

www.sefikselli.com

• Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

Saolun resim falan yükleyince bi hata veriyor işte

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ş** S**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 55 / 67
  • Ticaret 3, (%100)

ShakenHidra adlı üyeden alıntı

Saolun resim falan yükleyince bi hata veriyor işte

alsında geçen benim arkadaşın da başına gelmişti. upload ediyor resimleri ama sonradan kayboluyor. ne yaptı bilmiyorum

www.sefikselli.com
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al