1- Eğer herhangi bir yasaklama yapmadıysan direkt reklamı oluşturup ekleyebilirsin.
2- Tüm bankalara yapar.
3- Siteye göre değişiklik gösterir. Genellikle 728x90, 300x250 gibi popüler reklamları seçmeye çalış. Reklam renklerini de sitene uygun şekilde ayarla.
4- Kanuna göre düzenli olarak elde ettiğin bir gelirin vergisini vermekle yükümlüsün. Ancak küçük miktarlarda kazanıyorsan gerek yok. Kazancın 2 bin tl'yi aşınca hızlı bir şekilde şahıs şirketi kurabilir ve vergini ödeyebilirsin. Kafan rahat olur.
2- Tüm bankalara yapar.
3- Siteye göre değişiklik gösterir. Genellikle 728x90, 300x250 gibi popüler reklamları seçmeye çalış. Reklam renklerini de sitene uygun şekilde ayarla.
4- Kanuna göre düzenli olarak elde ettiğin bir gelirin vergisini vermekle yükümlüsün. Ancak küçük miktarlarda kazanıyorsan gerek yok. Kazancın 2 bin tl'yi aşınca hızlı bir şekilde şahıs şirketi kurabilir ve vergini ödeyebilirsin. Kafan rahat olur.
1- Reklamlarım sekmesine gir orada izin verilen siteler olması lazım oraya siteni ekle
2- Tüm bankalara ödeme yapıyor, yeter ki listede banka adı ve şubesi çıksın
3- Siteni görmeden konuşamayız
4- Daha ödeyeni görmedim.
2- Tüm bankalara ödeme yapıyor, yeter ki listede banka adı ve şubesi çıksın
3- Siteni görmeden konuşamayız
4- Daha ödeyeni görmedim.
Çok teşekkürler. Yeniyim fazla bilmiyorum öğreniyorum işte wmaracı gibi webmaster sitesi görmedim ben ya