-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
1- 1 Hafta önce adsende hesabı açtım. Şimdi yeni bir site açtım bu siteyi hesaba nasıl bağlıcam nasıl reklam alıcam?
2- Adsense hangi bankalara ödeme yapıyor?
3- Reklamları nasıl yerleştirmeliyim?
4- Vergi falan ödüyormuyuz adsenseye?
Neden araştırmadın derseniz her yerde farklı bir cevap var. Şimdiden teşekkürler.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
1- Reklamlarım sekmesine gir orada izin verilen siteler olması lazım oraya siteni ekle
2- Tüm bankalara ödeme yapıyor, yeter ki listede banka adı ve şubesi çıksın
3- Siteni görmeden konuşamayız
4- Daha ödeyeni görmedim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
1- Eğer herhangi bir yasaklama yapmadıysan direkt reklamı oluşturup ekleyebilirsin.
2- Tüm bankalara yapar.
3- Siteye göre değişiklik gösterir. Genellikle 728x90, 300x250 gibi popüler reklamları seçmeye çalış. Reklam renklerini de sitene uygun şekilde ayarla.
4- Kanuna göre düzenli olarak elde ettiğin bir gelirin vergisini vermekle yükümlüsün. Ancak küçük miktarlarda kazanıyorsan gerek yok. Kazancın 2 bin tl'yi aşınca hızlı bir şekilde şahıs şirketi kurabilir ve vergini ödeyebilirsin. Kafan rahat olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1- 1 Hafta önce adsende hesabı açtım. Şimdi yeni bir site açtım bu siteyi hesaba nasıl bağlıcam nasıl reklam alıcam?
2- Adsense hangi bankalara ödeme yapıyor?
3- Reklamları nasıl yerleştirmeliyim?
4- Vergi falan ödüyormuyuz adsenseye?
1- reklamlarım kısmından url kanallarına websiteni eklersin. Ama dikkat etmen gerek websiten yeterli içeriğe sahip olmalı. Google yayıncı kurallarını okumanı tavsiye ederim. reklam almaya gelirken özel kanal ekleyip direk reklamını yerleştirirsin ama yine de tavsiyem google yayıncı kurallarını okuman.
2- Bütün bankalar ile çalışır. Ben adsense için finansbank enpara kullanıyorum. eğer sende de varsa öneririm enpara çok kaliteli bir hizmet sunuyor.
3- reklam yerleşimi sitenin renklerine göre artık sana kalmış. reklam yerleşim kurallarını da google yayıncı kurallarından takip etmeni öneriyorum.
4- normalde vergi ödemen gerek ama ticari bir iş yapmıyorsan. siten aracılığıyla satış yapmıyorsan galiba kimse sana hesap sormaz. Hiç kimsenin vergi ödediğini de sanmıyorum.
elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. yanlış bildiklerim varsa forumdan arkadaşlar düzeltirse sevinirim. maksat arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim
ayrıca reklam yerleşimi hakkında istersen yardımcı olurum.
www.sefikselli.com