Galaxy S5′in akıllı telefonunun satış rakamları hakkında açıklamala yapan Samsung Şirketi, yeni telefonunun ilk çıkış ayında 11 milyon satış yaptığını doğruladı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un merakla beklenen yeni amiral gemisi teknolojik akıllı telefonu Samsung Galaxy S5, geçtiğimiz ay dünya genelinde satışa sunulmuş ve telefon meraklılarından büyük bir alaka görmüştü. nispeten başarılı bir satış grafiği yakalayan telefona dayalı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlerde, Samsung’un yeni telefonunu satışa sunmasını izleyen 25 günde 10 milyondan fazla cihazın satıldığı belirtilmişti.



Ortaya çıkan bu yeni rakamlarla ilişkin Samsung cephesinden açıklama geldi. Samsung‘un cep telefonu bölümünden mesuliyetli J.K. Shin, Wall Street Journal’a yaptığı açıklamada, ortaya atılan bu rakamları doğruladı ve Galaxy S5‘in satışa çıkarıldığı ve satışa sunulduğu ilk ayda 11 milyon satış yaptığını resmi olarak açıkladı. Samsung Galaxy S5‘in Abdl ve Almanya gibi teknoloji devi pazarlarda da dikkat gördüğünü söyleyen Shin, Bu yeni Galaxy S5 satışlarının Galaxy S4′ten çok daha iyi bir konuma geldiğini belirtti.

Kaynak : http://blogomi.net/galaxy-s5-ilk-ayda-11-milyon-satti/