lostyazilim
tr.link

Arama Motoru Geliyoo'da değişim rüzgarı başladı.

109 Mesajlar 20.653 Okunma
acebozum
tr.link

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Indexlerinizi uzun suredir inceliyorum. Arama motorunun icerik kopyaladigini ve kendi sitelerinde icerik olusturdugunu sadece sizde gordum ve bu alt dizinde bile olsa bir aeama motorunda asla goremeyecegimiz bir hamledir. Lutfen bundan vazgecin; itibar olarak farkli bir etki uyandiriyor.
BuraySavasANIL FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
reklam

davutkara davutkara Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 20 / 68
  • Ticaret 1, (%100)
bence sadelik ve kullanım kolaylığı en önemli şey :) Sonuçta milyonlarca insan var hepsi bizim gibi webmaster değil web siteleirnde dolaşırken zorluk çekebiliyorlar bu yüzden 7 den 70 e herkesin kullanabilmesi için kullanım kolaylığının çok önemli oluduğunu düşünmekteyim.
BuraySavasANIL FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı

CesuryureK CesuryureK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 65 / 109
  • Ticaret 0, (%0)
Açtığınız bu konuya yazılan mesajları takip ediyor musunuz bilmiyorum ama konudaki mesaja cevap vermenizi istiyorum; http://wmaraci.com/forum/881061-mesaj169.html
FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Indexlerinizi uzun suredir inceliyorum. Arama motorunun icerik kopyaladigini ve kendi sitelerinde icerik olusturdugunu sadece sizde gordum ve bu alt dizinde bile olsa bir aeama motorunda asla goremeyecegimiz bir hamledir. Lutfen bundan vazgecin; itibar olarak farkli bir etki uyandiriyor.

Merhaba, internette sahte icerik ve calismalar ile ayni zamanda kayda deger olmayan pek cok subdomain ile calisma yapan buyuk arama motoru firmalari bulunuyor siz farketmemis olabilirsiniz ancak Google'da dahil olmak uzere herkes bu yontemi kullaniyor ekran goruntuleri ile sabitleyebiliriz bunlari. Icinde olmadiginiz bir dunyada neler olup bittigini bilemezsiniz.

Ek Olarak:

davutkara adlı üyeden alıntı

bence sadelik ve kullanım kolaylığı en önemli şey :) Sonuçta milyonlarca insan var hepsi bizim gibi webmaster değil web siteleirnde dolaşırken zorluk çekebiliyorlar bu yüzden 7 den 70 e herkesin kullanabilmesi için kullanım kolaylığının çok önemli oluduğunu düşünmekteyim.

Merhaba elimizden geldigince sade ve herkes icin kullanisli bir calisma ortaya koymaya calisiyoruz ilginiz icin tesekkur ediyorum.

wmaraci
wmaraci

FathArsln FathArsln Co-Founder - R&D Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yük. Makina Müh.
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 448 / 28
  • Ticaret 0, (%0)

CesuryureK adlı üyeden alıntı

Açtığınız bu konuya yazılan mesajları takip ediyor musunuz bilmiyorum ama konudaki mesaja cevap vermenizi istiyorum; http://wmaraci.com/forum/881061-mesaj169.html

Değerli Cesuryurek, evet her açtığımız konuyu takip ediyoruz. Buradaki atıf yaptığın yorum hemen hemen Geliyoo'yu ilk duyan arkadaşımız tarafından dile getirildi ve bizde elimizden geldiğince bu konuyu en ince ayrıntısına kadar aydınlatmaya ve herkese tek tek cevap vermeye çalıştık. Orada tam 17 sayfalık bir tartışma olmuş, özellikle Buray beyin bu konuda yazdığı cevaplar yine son yazılan o yoruma da cevap veriyor, 17 sayfa boyunca aynı şeyleri anlatmaya tabiki usanmıyoruz ama o başlıkta aynı cevapları tekrarlamak wmaracı'nda sadece kirlilik oluşturur. (8. sayfadaki 78. 79. cevapları okuyabilirsiniz.)

Orada arkadaş aslında soruda sormamış bu söylediklerimi teyit etmiş "cevap vermissiniz teşekkürler" diyerek herşey bittikten sonra piyasaya çıksanız diye bir öneride bulunmuş fakat bu bizim tercih ettiğimiz bir yöntem değil.

Geliyoo ekibi olarak, alışılagelmişin dışında bazı şeyler yapıyoruz bununda ne kadar iyi ne kadar kötü olduğunu zaman göstericek ama biraz farklı şeyler denemek lazım artık. Bu yöndeki tutum bizim tercihimiz bu yüzden, yaptık kullanın demek yerine, yapıyoruz, birlikte karar verelim, sizce nasıl olur? demeyi tercih ediyoruz.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Cevapsız kalan detaylar var ise özel mesaj ile veya yine ilgili başlık altında sorabiliriniz.

İyi forumlar.

yeni bi teknoloji Geliyoo ..

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)

CesuryureK adlı üyeden alıntı

Merhaba Cesuryurek; oncelikle elestirilerin icin tesekkur ediyorum. Kayda deger bulmadigim yazilar icin (vermis oldugun linkler ile alakali) yorum yapma geregi duymuyorum i sanlar kendi egolarini tatmin etmek icin elestirebilir yada sinirlerini bosaltabilir aslolan insandir bu yuzden ben gercekten insan gibi bilerek arastirarak ve yapici elestirileredaha cok onem veriyorum. Insanlari kirmak incitmek ve sirf yara alsinlar diye kendine yandas toplayarak bir tutum icine girmek acikcasi bana ne insani ne de yapici geliyor. Benim calismalarimda yada yazilarilda art niyet ve tutarsizlik yok size gore yada kendince dusunen kisilere gore yanlis gelebilir. Her projem benim icin kiymetli ve zamaninda yapilmis projeler eger bir yerde hata yapicak olursam bedelini ben oderim bu nedenle bir ise girdiginiz zaman baskalarina zarar vermeden tum zararlari kendiniz cekiyorsaniz o zaman kimsenin lafi ile degil kendi fikirlerinizle devam edersiniz. Ilgin icin tesekkur ediyorum. Zamani geldiginde herkes gereken cevabi alacak bundan emin olabilirsiniz.

CesuryureK CesuryureK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad H** N**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 65 / 109
  • Ticaret 0, (%0)
Benim yazdığım yukarıdaki mesajda bir "ELEŞTİRİ" bulunmamaktadır. Bu yüzden eleştirim bulunmamakta, olsa zaten açık bir dille ifade ederdim. O sayfada ciddi iddialar bulunulmuş ve ben de konuyu takip eden bir kullanıcı olarak cevapsız kalınmasına şaşırdım. Online değildir veya o malum büyük proje için (?) buraya bakma fırsatı bulamamakta diye düşündüm. Ancak diğer konuda son yazılan mesajlara bakılmadan bu konuyu açınca, diğer konudaki yazılanları gösterip cevap verip benim gibi bu durumu merak edenleri bilgilendirilmesini istedim. Açıkçası ilgili kişilere gerekli cevap vermediğiniz için biraz da çalışmanız hakkında olumsuz düşünceler belirdi. Umarım yanılıyorumdur veya umarım yanıltırsınız. Neyse iyi çalışmalar. Zaman her şeyin ilacı.
BuraySavasANIL FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

Şimdi Saat Sensizliğin Ertesi...

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Merhaba, internette sahte icerik ve calismalar ile ayni zamanda kayda deger olmayan pek cok subdomain ile calisma yapan buyuk arama motoru firmalari bulunuyor siz farketmemis olabilirsiniz ancak Google'da dahil olmak uzere herkes bu yontemi kullaniyor ekran goruntuleri ile sabitleyebiliriz bunlari. Icinde olmadiginiz bir dunyada neler olup bittigini bilemezsiniz.

Ben kişisel fikrimi sunup oluşturduğu izlenimden bahsettim. Aylar önce sizin oluşturmuş olduğunuz pinterest kopyası alt sitenizi gördüğümde bu izlenim vardı; belirttim.

Ancak sizin icerisinde bulunduğunuz özel dunyaniz ile ilgili bu kadar agresif davranacaginizi bilseydim emin olun yapıcı olmayı bırakın, klavyeye dokunmazdım. Keyifli çalışmalar.
FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

Samet Pehlivanlar Samet Pehlivanlar Frontend Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Frontend Dev
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 0 / 32
  • Ticaret 10, (%100)
Benim şu an için geliyoo.com'dan tek beklentim arama sonuçları.Sadece web arama sonuçları, görsel veya video da değil. Önce web arama sonuçları gerçek ve doğru sonuçları versin, ondan sonra diğer özellikler hakkında konuşuruz.

Başarılar, yakında iyi şeyler göreceğiz gibi..
FathArsln

kişi bu mesajı beğendi.

ekbilisimm ekbilisimm ek-bilişim Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek mühendislik öğrencisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** E**
  • Mesajlar 557
  • Beğeniler 137 / 114
  • Ticaret 8, (%100)
şimdi denedim ama arama motoruna mesela facebook yazdım http://geliyoo.com/search?q=facebook ama appsmav filan çıkıyor ne iş anlamadım
BuraySavasANIL

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al