lostyazilim

Türk Sosyal Ağ Kurmak Üzere Ekip

101 Mesajlar 12.973 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Sitelerimde reklam yapabilirim, destek ekibinde yer alabilirim ;)

geliyoo.com olmasın hocam o dikkat edin ;) Adresi bilmiyorsunuz daha eleştiri yapıyorsunuz. Valla şu foruma kayıt oldum olalı arkadaşlar sistemi geliştirmek için çalışıyorlar ve halen tamamlamış değiller o algoritmayı hazırlamak zaten sizin bir wordpress teması yada blog scripti yazmanız kadar 2 günde olacak bir şey değil. Yeni projelere çok iyi yönden bakıyorsunuz, çok iyi moral veriyorsunuz Tebrikler böyle devam Amerikanın ....ği olmaya. Yakında yemeğimizide onlar üretecek sonra bir anda kesecekler açlıktan birbirimizi kemireceğiz. Kendi malın olsa onu kullansan zararımı olur sana?

Bu tarz bir sosyal ağ yapılabilir, asıl mesele reklamını yapabilmek. Birçok webmaster arkadaş da destek verir projeye eminim ama facebookdaki kitleyi çekmek çok zor. Herkes konumlanmış artık orada. Yine de ben bu projenin geliştirilmesi taraftarıyım. Bütün arkadaşlar toplanırsak kendi sitelerimizde vs. paylaşarak bir yerlere ulaşabiliriz, gerisi de gelir sonra. Arama motoru konusuna gelince algoritmayı hazırlamak gerçekten çok zor. Çok büyük bir yatırım ve profesyonellik gerektiriyor. Bu da ancak Türk iş adamlarının desteğiyle olabilir bence. Onlar da ağaçları kesip bina dikmekten başka bir şeyle ilgilenmiyor gibiler :(

wmaraci
reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

ttw adlı üyeden alıntı

Bu tarz bir sosyal ağ yapılabilir, asıl mesele reklamını yapabilmek. Birçok webmaster arkadaş da destek verir projeye eminim ama facebookdaki kitleyi çekmek çok zor. Herkes konumlanmış artık orada. Yine de ben bu projenin geliştirilmesi taraftarıyım. Bütün arkadaşlar toplanırsak kendi sitelerimizde vs. paylaşarak bir yerlere ulaşabiliriz, gerisi de gelir sonra. Arama motoru konusuna gelince algoritmayı hazırlamak gerçekten çok zor. Çok büyük bir yatırım ve profesyonellik gerektiriyor. Bu da ancak Türk iş adamlarının desteğiyle olabilir bence. Onlar da ağaçları kesip bina dikmekten başka bir şeyle ilgilenmiyor gibiler :(

Faacebook'tan bir eksiği olmazsa fazlası olursa gelirler. Fakat bu kadar sağlam giriş yapabilmek için aynı zamanda;

FİKİR: Android / iOS / Windows Phone uygulamalarınında siteyle beraber piyasaya çıkması lazım ki kullanıcı gelsin. Bilindiği gibi en çok mobil kullanımdan giriyor halkımız fotolar falan atıyor.

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederim yorumun için, sıfırdan geliştirebilecek seviyedeyiz diye düşünüyorum.Desteklerin için teşekkürler, konuya ismini ekledim:)

Hocam ben belirli bir seviyeye kadar maddi destek de sağlayabilirim. En azından başlangıç için yeterli seviyede sunucu verebilirim. Zaten ekibe katılmıştım, açıklama olarak ekleyebilirsin.

Ek Olarak:

Engin07 adlı üyeden alıntı

Faacebook'tan bir eksiği olmazsa fazlası olursa gelirler. Fakat bu kadar sağlam giriş yapabilmek için aynı zamanda;

FİKİR: Android / iOS / Windows Phone uygulamalarınında siteyle beraber piyasaya çıkması lazım ki kullanıcı gelsin. Bilindiği gibi en çok mobil kullanımdan giriyor halkımız fotolar falan atıyor.

Evet mobil uygulamalar gerçekten çok önemli. Başlangıçta kesinlikle siteyle birlikte yayınlanması lazım. Şuanda operatörler sadece facebook twitter paketi şeklinde bile satış yapıyorlar. Buradan da anlaşılıyor zaten mobil kitlenin önemi.

MarshallXY MarshallXY WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım ve Veritabanı Uzmanı S
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** P**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 59 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Bende yazılım ve veritabanı uzmanı olarak fikir verebilirim. Seo çalışmasında reklam konusunda katkıda bulunabilirim.

wmaraci
wmaraci

Stero0 Stero0 Sadness Prisoner Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 534
  • Beğeniler 99 / 118
  • Ticaret 3, (%100)
Başlığı görünce oturuşumu bozup, dikkatlice konuya yöneldim :)
Gerçekten herkes böyle bir şeyde kendilerinin de tuzu olsun ister. Sonuçta kendi ülkemiz için bir şeyler yapılacak. Ben de böyle bir projeye katılmak isterim. Ar-Ge bölümünde, fikir, tasarım
ve açıkları bildirmede yardımcı olabilirim.

3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI

Sporland Sporland Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Çalışmıyorum
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 0 / 40
  • Ticaret 2, (%100)
pm attım.

PorFavorDama PorFavorDama WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek -
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 511
  • Beğeniler 152 / 44
  • Ticaret 0, (%0)
Bende katılmak ısterım kendımı geliştirmek amacı ve sizlere yardım ile .

Benim yapabileceğim pek bir şey yok bu işlerde yeniyim fakat sizlere şöyle yardımda bulunabileceğimi düşünüyorum . Reklam yapabilirim , fikir verebilirim ya da dersiniz ki şunu araştır birde sen yapmayı dene bakalım falan filan onu deneyebilirim kabul ederseniz , bu konulara meraklıyım ve araştırmayı seviyorum . :)

Teşekkür ederim.

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)
Bütün yazılanları tek tek okudum.Sosyal ağ dediğimizde insanlar sadece gördüğünüz gibi facebook ve twitterdan bahsediyorlar.Adam akıllı oturup düşünüldüğünde insanları kendinize çekecek fikirler ortaya atabilir ve bu fikir üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.Sosyal ağ facebook ve twitterdan ibaret değil zaten.Destek veren baya arkadaş gördüm.Herkes bazı şeylerin hep yarım kaldığından yakınmış.O yüzden bir çekiniyor konuyu okuyan herkes.

Gelelim desteğe.Sayfa ve blogumdan reklam kesinlikle yaparım.Banner koyarım.Ayrıca fikir ve sosyal ağın felsefesi konusunda çalışmalar yapabilirim.Amaçlar ve sözleşmeler gibi kısımları düzenleyebilirim.Akıcı bir yazı tekniğiyle tüm iç ve dış bağlantı ve yardım alanlarını hazırlayabilirim.Elimden gelen bu.Kod bilgim o konuda malesef yok.

Teamtofas.com

Masiva Masiva MasivaTurk.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 494
  • Beğeniler 0 / 78
  • Ticaret 1, (%100)
Bir süre önce ahsar.com kuruldu. Twitterın erişime engellenmesi esnasında fırsattan istifade 1milyon kullanıcı kazandılar. Gayette güzel yönde ilerliyor. Bir sosyal ağ'ın gerektirdiği özellikler sitede barındırılabilirse, arayüzü kullanıcı dostu olursa ve heves yerine uzun süreçli bir atılım olarak devam edilirse iyi bir yerlere gelinebilir. Bir kişi yorumlarda "insanların alışkanlıklarını değiştirmek zor" demiş, katılıyorum. En büyük örneğini facebook ~ google+ örneğinde görüyoruz. Google+ facebooktan kat kat daha fazla özelliğe sahip fakat insanlar facebook'a alıştığı için google+'ın sağladığı yenilikleri dahi bilmiyorlar.

Holiqan Holiqan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 211 / 116
  • Ticaret 10, (%100)
Phpdolphin altyapısıyla Meurple.com'u kurduk. Gerekli dil çalışmaları tasarım çalışmalarını gerçekleştirdik. Takipleşme sistemi yerine arkadaş ekleme işlemlerini de yaptırıyoruz. Ama bugün gerçekten başarılı bir sosyal ağ için bunlar yetersiz. Konuyu tamamen kavramak için The Social Network filmini izlemenizi tavsiye ederim. Zuckerber bütün çalışmayı tek başına yapmamıştır. Oda arkadaşları yazılımcı , en yakın arkadaşı ise dolar milyonerinin oğludur ve maddi manevi desteği bol bol almıştır. Aramızda kimin arkadaşı durduk yere böyle bir projeye 19000 $ para yatırır ? Öncelikle bunlara bakmak lazım. Bir sosyal ağ projesi başlatmak çok kolaydır ancak önemli olan yeterli desteği almak. Ben uzun süreler destek bekledim fakat bulamayınca sırf maddi desteği birazda olsa bulmak için film sitesi açtım. Hit alacağım da reklam satacağım da para kazanacağım sosyal ağ projeme yatıracağım ki başarılı olayım. Bugün bana ücretsiz destek verin desem kaç kişi gelir ? Sorgulamak lazım ...
PorFavorDama

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al