-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım ve Veritabanı Uzmanı S
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende yazılım ve veritabanı uzmanı olarak fikir verebilirim. Seo çalışmasında reklam konusunda katkıda bulunabilirim.
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Başlığı görünce oturuşumu bozup, dikkatlice konuya yöneldim :)
Gerçekten herkes böyle bir şeyde kendilerinin de tuzu olsun ister. Sonuçta kendi ülkemiz için bir şeyler yapılacak. Ben de böyle bir projeye katılmak isterim. Ar-Ge bölümünde, fikir, tasarım
ve açıkları bildirmede yardımcı olabilirim.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende katılmak ısterım kendımı geliştirmek amacı ve sizlere yardım ile .
Benim yapabileceğim pek bir şey yok bu işlerde yeniyim fakat sizlere şöyle yardımda bulunabileceğimi düşünüyorum . Reklam yapabilirim , fikir verebilirim ya da dersiniz ki şunu araştır birde sen yapmayı dene bakalım falan filan onu deneyebilirim kabul ederseniz , bu konulara meraklıyım ve araştırmayı seviyorum . :)
Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bütün yazılanları tek tek okudum.Sosyal ağ dediğimizde insanlar sadece gördüğünüz gibi facebook ve twitterdan bahsediyorlar.Adam akıllı oturup düşünüldüğünde insanları kendinize çekecek fikirler ortaya atabilir ve bu fikir üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.Sosyal ağ facebook ve twitterdan ibaret değil zaten.Destek veren baya arkadaş gördüm.Herkes bazı şeylerin hep yarım kaldığından yakınmış.O yüzden bir çekiniyor konuyu okuyan herkes.
Gelelim desteğe.Sayfa ve blogumdan reklam kesinlikle yaparım.Banner koyarım.Ayrıca fikir ve sosyal ağın felsefesi konusunda çalışmalar yapabilirim.Amaçlar ve sözleşmeler gibi kısımları düzenleyebilirim.Akıcı bir yazı tekniğiyle tüm iç ve dış bağlantı ve yardım alanlarını hazırlayabilirim.Elimden gelen bu.Kod bilgim o konuda malesef yok.
Teamtofas.com
Masiva
MasivaTurk.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir süre önce ahsar.com kuruldu. Twitterın erişime engellenmesi esnasında fırsattan istifade 1milyon kullanıcı kazandılar. Gayette güzel yönde ilerliyor. Bir sosyal ağ'ın gerektirdiği özellikler sitede barındırılabilirse, arayüzü kullanıcı dostu olursa ve heves yerine uzun süreçli bir atılım olarak devam edilirse iyi bir yerlere gelinebilir. Bir kişi yorumlarda "insanların alışkanlıklarını değiştirmek zor" demiş, katılıyorum. En büyük örneğini facebook ~ google+ örneğinde görüyoruz. Google+ facebooktan kat kat daha fazla özelliğe sahip fakat insanlar facebook'a alıştığı için google+'ın sağladığı yenilikleri dahi bilmiyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Phpdolphin altyapısıyla Meurple.com'u kurduk. Gerekli dil çalışmaları tasarım çalışmalarını gerçekleştirdik. Takipleşme sistemi yerine arkadaş ekleme işlemlerini de yaptırıyoruz. Ama bugün gerçekten başarılı bir sosyal ağ için bunlar yetersiz. Konuyu tamamen kavramak için The Social Network filmini izlemenizi tavsiye ederim. Zuckerber bütün çalışmayı tek başına yapmamıştır. Oda arkadaşları yazılımcı , en yakın arkadaşı ise dolar milyonerinin oğludur ve maddi manevi desteği bol bol almıştır. Aramızda kimin arkadaşı durduk yere böyle bir projeye 19000 $ para yatırır ? Öncelikle bunlara bakmak lazım. Bir sosyal ağ projesi başlatmak çok kolaydır ancak önemli olan yeterli desteği almak. Ben uzun süreler destek bekledim fakat bulamayınca sırf maddi desteği birazda olsa bulmak için film sitesi açtım. Hit alacağım da reklam satacağım da para kazanacağım sosyal ağ projeme yatıracağım ki başarılı olayım. Bugün bana ücretsiz destek verin desem kaç kişi gelir ? Sorgulamak lazım ...
1 kişi bu mesajı beğendi.