Teşekkür ederim yorumun için, sıfırdan geliştirebilecek seviyedeyiz diye düşünüyorum.Desteklerin için teşekkürler, konuya ismini ekledim:)
Hocam ben belirli bir seviyeye kadar maddi destek de sağlayabilirim. En azından başlangıç için yeterli seviyede sunucu verebilirim. Zaten ekibe katılmıştım, açıklama olarak ekleyebilirsin.
Ek Olarak:
Faacebook'tan bir eksiği olmazsa fazlası olursa gelirler. Fakat bu kadar sağlam giriş yapabilmek için aynı zamanda;
FİKİR: Android / iOS / Windows Phone uygulamalarınında siteyle beraber piyasaya çıkması lazım ki kullanıcı gelsin. Bilindiği gibi en çok mobil kullanımdan giriyor halkımız fotolar falan atıyor.
FİKİR: Android / iOS / Windows Phone uygulamalarınında siteyle beraber piyasaya çıkması lazım ki kullanıcı gelsin. Bilindiği gibi en çok mobil kullanımdan giriyor halkımız fotolar falan atıyor.
Evet mobil uygulamalar gerçekten çok önemli. Başlangıçta kesinlikle siteyle birlikte yayınlanması lazım. Şuanda operatörler sadece facebook twitter paketi şeklinde bile satış yapıyorlar. Buradan da anlaşılıyor zaten mobil kitlenin önemi.