webnetmaster adlı üyeden alıntı
Güven sizin ile alakalı hocam direk kafadan bu şekilde açık sözlü olmanız başlamadan bitmesi ve boşa zaman harcamama açısından oldukça faydalı oldu.Bkz1, saf dışı etme olasılığım yok diyemem.
Bkz2, insanlar çiğ süt emmiştir.
Şehir farklılığını aşmak için Konunuza extra belirtin ;
Örnek :
Ortağım olacaklar Ankara ilinin Kızılay semtinden olması gerekiyor gibi vb.
Yukarıda belirttiğiniz gibi maliyeti o kadar ise bence ortak aramayın tek başınıza yapın
50 -100 tl masraf için neden çok para kazanacak olan bir işe 4-5 ortak arıyorsunuzki ?
Tek başıma yapamam yürütemem ondan ortak arıyorum diyecekseniz eğer ;
Kankilerinizden akrabalarınızdan iş arkadaşlarınızdan bu şekilde bir ortaklığı çok rahat kurarsınız !
Forumlarda hiç tanımadığınız insanlarla neden böyle bir ortaklık işine giriyorsunuz ki?
Konu ve ortaklık ilgimi çekmişti, Lakin sizin bu zihniyette olmanızdan dolayı sizinle bu iş yapılmaz yürümez yürütülemez, bkz1 ve bkz2 ..!
Size kolay gelsin
Herşey insanların yanlış anlamaya meilli olmasından dolayı kaynaklanıyor.Ben size ortaklarımı saf dışı bırakmam diyemem derken.Ben bunu yapacak karakterde bir insan değilim yazdığımda ne kadar gerçekçi olur düşüncesiyle yazdım.Buna siz karar vericeksiniz.Bu güven sizin içinde geçerli diğer arkadaşlar içinde geçerli.
Sizin domaini hostingi üstünüze kaydettikden sonra ,sonrasında telefon numaralarını değiştirip potansiyel müşterilere kendinizin hizmet etmiceğinin garantisi varmı.
Ardından seo yu yapan arkadaşın işi öğrenip sadece kendisi bu işden para kazansın düşüncesiyle siteye anti seo yapmayacagının garantisi varmı.
Anlatmak istediğim karşılıklı güven zamanla olcak tanıcagız elbet birbirimizi.
ukarıda belirttiğiniz gibi maliyeti o kadar ise bence ortak aramayın tek başınıza yapın
50 -100 tl masraf için neden çok para kazanacak olan bir işe 4-5 ortak arıyorsunuzki ? Dermişssiniz.
web tasarım bilmem (1500 tl) Sitenin Seo maliyeti.Keza o kadar en az.Çağrı merkezi için personel ücreti.Firmaları bulmak,ürünleri korrdine etmek,teknik servise bakmak.Bunlar tek kişi için büyük külfet ve masraftır.
Çalışmak istemesseniz sizin taktiriniz.saygılar.
Ek Olarak:
her türlü yazılım konusunda yardımcı olabilir hocam fakat, işi bizim de anlamamız gerekiyor takdir edersinizki. şehir farklılıklarının işleri geride bıraktığına inanıyorum. herşeyden önce çalışma ortamı kesinlikle çok önemli. fakat bana detaylı bilgileri iletirseniz projeyi değerlendirmek istiyorum. yapacağımız işi tam olarak anlamak istiyorum.
yukarıda ki örnekde bahsettim.
İşimiz aracılık hizmeti.Örnek olarak googleden biri oto kiralama yapmak istedi.sitene girdi araçları gördü seçti rezervasyon yaptı.bizde müşteriye kesin rezervasyon yapıp anlaşmalı olduğumuz rent a car firmasına müşterinin bilgilerini verdik araç teslim edildi ödeme yapıldı.komisyonumuz hesabımıza atıldı.