demonline adlı üyeden alıntı

ilk önce çok profesyonel değilim. uygulamayabilirsin.

senin için önemli olan forum herhalde. nasıl olsa forumda var aynısını bloga da koyayım orası da hareketlensin istiyorsun. 2 tavşan aynı anda yakalanmaz (gürcü atasözü). yerinde olsam forumda özgün içerik ile tanıtımımı yaparım (300 kelimelik). blogda ise 100-150 kelime özgün olarak forumdaki tanıtımı iç linklerim. bence forumdaki sayfan çok güçlenecek. veya tam tersini yapabilirsin. yoksa google paylaşma zamanına göre sonradan eklediğini hiçe sayacak. kendi sitende de spam yapmış olacaksın.

Forumda tanıtım yap blogda ise yorum yapar gibi yapsan çok iyi olur. ayrıca blogspot açıp oradan yorumlasan (1 ay sonra güçlensin bırak) tadından yenmez bence. sana kalmış kardeş.


Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Düşündüğün gibi benim için önemli olan forum ama smf kullandığım için seo olayı çok başarılı denilemez. Wordpress ve blogger çok daha başarılı bu alanda. O yüzden bir yandan da blog ile hit toplayıp gelen ziyaretçileri forumda üye olmaya teşvik ederim diye düşünmüştüm. Ama senin söylediğin şekilde düşününce gayet mantıklı geldi. Sanırım bunu uygulayacağım. Tekrar teşekkür ederim