demonline adlı üyeden alıntı

ilk önce çok profesyonel değilim. uygulamayabilirsin.

senin için önemli olan forum herhalde. nasıl olsa forumda var aynısını bloga da koyayım orası da hareketlensin istiyorsun. 2 tavşan aynı anda yakalanmaz (gürcü atasözü). yerinde olsam forumda özgün içerik ile tanıtımımı yaparım (300 kelimelik). blogda ise 100-150 kelime özgün olarak forumdaki tanıtımı iç linklerim. bence forumdaki sayfan çok güçlenecek. veya tam tersini yapabilirsin. yoksa google paylaşma zamanına göre sonradan eklediğini hiçe sayacak. kendi sitende de spam yapmış olacaksın.

Forumda tanıtım yap blogda ise yorum yapar gibi yapsan çok iyi olur. ayrıca blogspot açıp oradan yorumlasan (1 ay sonra güçlensin bırak) tadından yenmez bence. sana kalmış kardeş.


Profesyonel olmayabilirsin ama doğru söylemişsin bende profesyonel değilim ama mantıklı olan da bu gibi görünüyor .

Sadece 300 150 kelime gibi kalıpları kullanmamak lazım , 300 kelime ile bence hiç bir yeri kimse tanıtamaz , hemen herkesin bildiklerinin aynısını yazmış geçiştirmiş olur , en iyi şekilde forumda tanıtıp blogdan da yine bir gezi yazısı gibi birşeyler karalayıp dediğin link ağını oluşturabilirsin , ne kadar faydası olur tartışılır ama diğer türlü birebir kopya olayındaki gibi zarar getirmez. Birbirini destekleyici şeyler olmuş olur . Benzer bir çok örnek görmüştüm , gördüysem işe yarıyordu ki aradığımda ilk sayfalarda karşıma çıkmışlar diye düşünüyorum.