demonline adlı üyeden alıntı

Amin cümlemize. Reis site biterse sende bitersin. Önemli olan sitenin bitmemesi. Yanlış anlama kuru temizleme sitesi yapıyorum şimdi, çay lekesini çıkardık, kahve lekesini çıkardık. Sonra? misafirliğe gittiğimizde koltukltan pantolana yapışan sakız lekesi çıkarmaya başladık :D. site içi bittiğinde başlıyoruz dışardan linklemeye. noluyor? site ölü dışarda hareket. penguen geldi kafamıza vurdu. sende öyle birşey yok. anlat anlat bitmiyor. başla en çok arananlardan, en trend olan yerlerden, https://adwords.google.com/KeywordPlanner sor google babaya söylesin sana. sen siteye ekleyeceğin yazı miktarını değil, ilk önce hangi bölgeden başlayacağını düşünmeye odaklan derim. yazdıkça hit gelecek. yazdıkça para kazanacaksın. Baktın biraz kazandın koyma cebine hemen, ver editöre sana yazsın. baktın çok kazandın (aylık 150 tl gibi) 50-60 yazı birden girersin. eğer gözün hiç yemiyorsa boşver kardeş yine yaz koy 1 haftada 1 mekan. iş olsun diye.

4000 yer gözünde çok büyük geliyorsa http://preview.ait-themes.com/directory/wp1/ aç bir tane mekan sitesi. Koy onada sağlam 50 yer. sonra blogla destekle siteni. hem adsense, tutarsa da direk reklam.Sana kalmış...


Ben aldım gazı, az çok kazanmaya başlayınca da dediğin gibi reklam parasına kıyar editör tutarım. Olmadı makale yazdırırım kendim eklerim. Hem işim ne demi uzun süreli yatırım tutar her zaman varsın 5 senede bitsin ki blog sitesi aynen dediğin gibi bitmemesi geliyor. Ben en çok hit çekecek yerlerden başlayıp Hakkari, Şırnak'a doğru ilerleyeyim. :D Çok sağol kopya konu ne olur diye başlık açtık konu nerelere gitti sayende. Ama karar verdim bu sefer sağlam yapıcam işi :)