C sharp öğrendi iseniz , bu programın olmazsa olmazı mssql dir :D bu ikisini çözdüğünüzde kimse sizi tutamaz :D
Mssql ap ayrı manyak ötesi bir veri tabanı sistemidir. İçine girince çıkmak istemezsin. Neler yapabileceğini hayal edemezsin , yapacaklarında sınır yoktur. Yaptıkça daha çok sever daha fazla merak eder sınırlarını zorlarsın :D
Aynı şekil c# ta inanılmaz bir programdır. İçinde sql entegre çalışır zaten biraz kurcalarsan mssql bağlantılarını öğrenirsin.
Mssql ap ayrı manyak ötesi bir veri tabanı sistemidir. İçine girince çıkmak istemezsin. Neler yapabileceğini hayal edemezsin , yapacaklarında sınır yoktur. Yaptıkça daha çok sever daha fazla merak eder sınırlarını zorlarsın :D
Aynı şekil c# ta inanılmaz bir programdır. İçinde sql entegre çalışır zaten biraz kurcalarsan mssql bağlantılarını öğrenirsin.
Evet zaten tek geçtiğim ders ve çalıştıgım ders programlama diyebilirim :P Diğer çoğundan kalıyorum :D Ama ben zaten programlamaya aşırı bir ilgi duyuyorum başından beri bu merak vardı bende fakat buna rağmen pc mühendisliğine gitmedim . Orası ayrı konu :D Şimdi hocam işte istediğim cevabı verdınız ben dün 4GB lik bir sql server 2008 r2 indirdim torrentten . Bunu anlatılana göre kurdum fakat bir hata aldım şöyle ki :
SQL Configuration Manager da SQL Server Services de şöyle bir hata yer aliyor :
"Uzaktan işlem çağrısı başarısız"
Ve işte dediğim gibi mssql ile nasıl bir veri depolayabilirim ya da şunu yapabilirsin diyebileceğiniz örnek bir program var mı isim olarak yani hani bu yapıldı diye. Somut orneklerle kavramam için :)