lostyazilim
tr.link

Pushbullet Uygulaması İle Bildirimleri Bilgisayarınızda Görün

5 Mesajlar 1.378 Okunma
lstbozum
tr.link

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Finallerin başlaması yüzünden uzun süredir bloga yazı ekleyemiyordum. Hazır ufak bir ara bulmuşken sizlere uzun süredir kullanmış olduğum bir uygulamadan bahsetmek istedim. Uygulamamızın adı Pushbullet. Bu uygulama sayesinde telefonunuza gelen bildirimleri bilgisayarınızda görebilirsiniz. Ayrıca internette gezerken herhangibir bağlantıyı veya resmi kolaylıkla telefonunuza gönderebilirsiniz.

Pushbullet’i Nasıl Kullanırım?

Öncelikle iOS tabanlı bir cihaz kullanıyorsanız buradan, Android tabanlı bir cihaz kullanıyorsanız buradan uygulamayı cihazınıza indirip kurunuz. Ardından uygulamaya Google hesabınızla giriş yapınız. Telefona uygulamayı kurduktan sonra şimdi de tarayıcımıza bir uygulama kurmamız gerekecek. Eğer Firefox kullanıyorsanız buradan, Chrome kullanıyorsanız buradan eklentimizi indirip tarayıcımıza kuralım. Ardından eklenti simgesine tıklayarak oradan da Google hesabımızla giriş yapalım.

Bildirimleri Bilgisayarda Göremiyorum

Eğer bildirimleri hala bilgisayarda göremiyorsanız telefondan Pushbullet uygulamasına girip ayarlar bölümüne girin. Ardından en alttaki Enable/disable Notification Mirroring Service ayarına girin ve oradaki kutucukları aktif edin. Geri gelip test bildirimi gönderin. Bildirimin bilgisayarınızda gözüktüğünü göreceksiniz.

Kaynak: http://usluer.org/pushbullet-ile-bildirimler-bilgisayarda/

wmaraci
reklam

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Ben de AirDroid kullanıyorum bu iş için. Gelen mesajların bildirimlerini alabiliyorsunuz, okuyup cevaplayabiliyorsunuz -anladığım kadarıyla bu özellikler bu uygulamada da mevcut- Hayli iyi oluyor bu uygulamalar, telefon başka odada kalınca almaya giderken küfretmek durumunda kalmıyoruz :)

Yazı için teşekkürler. Bir boş zamanımda bu iki uygulamayı karşılaştırmayı düşünüyorum, diğer uygulama çok kararlı çalışmıyor her zaman.

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Batuhan adlı üyeden alıntı

Ben de AirDroid kullanıyorum bu iş için. Gelen mesajların bildirimlerini alabiliyorsunuz, okuyup cevaplayabiliyorsunuz -anladığım kadarıyla bu özellikler bu uygulamada da mevcut- Hayli iyi oluyor bu uygulamalar, telefon başka odada kalınca almaya giderken küfretmek durumunda kalmıyoruz :)

Yazı için teşekkürler. Bir boş zamanımda bu iki uygulamayı karşılaştırmayı düşünüyorum, diğer uygulama çok kararlı çalışmıyor her zaman.

Hocam AirDroid'de merak ettiğim birşey var belki biliyorsunuzdur. Açıklamalarda şöyle yazıyor aynı ağı ya da internet bağlantısı kullanmayı gerektirir. Fakat siteye girdiğimde de şunu gördüm uzaktan telefon kilitleme. Biri telefonumu çalsa herhalde gelip evimin dibinde internete girecek değil.

Yani illa ki benim internetimi mi kullanmak zorunda ?

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)

XGames adlı üyeden alıntı

Hocam AirDroid'de merak ettiğim birşey var belki biliyorsunuzdur. Açıklamalarda şöyle yazıyor aynı ağı ya da internet bağlantısı kullanmayı gerektirir. Fakat siteye girdiğimde de şunu gördüm uzaktan telefon kilitleme. Biri telefonumu çalsa herhalde gelip evimin dibinde internete girecek değil.

Yani illa ki benim internetimi mi kullanmak zorunda ?

Eğer cihazla aynı ağdaysanız internet bağlantısı kullanmadan bağlanabiliyorsunuz. Eğer aynı ağda değilseniz ama cihaz yine de internete bağlıysa hesabınıza giriş yapıp bağlanabiliyorsunuz. Tabii bu uzaktan kilitleme & şifreleme işlemleri için Google'ın kendi Android Cihaz Yöneticisi'ni kullanmak daha mantıklı olur.

wmaraci
wmaraci

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Batuhan adlı üyeden alıntı

AirDroid biraz daha kapsamlı. Onunla tamamen telefonu yönetebilirsiniz. Bu uygulama daha basit işler yapıyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al