Her sitede kullanılmayabilir ancak uygun görülen siteler için faydalı olacağa benziyor. Sanırım bir nevi Sosyal Forum şekli alacak bu sayede site.
Yani her site hemen hemen isterse kullanabilir. Alışveriş, yemek tarifleri, genel bloglar, film/dizi siteleri gibi siteler kullanabilir. Bu bir forum eklentisi değil daha çok sitenin sosyalleşmesi hedef alındı. Yönetim panelinden admin isterse kullanıcılara içerik girmeyi aktif edebilir yada etmeybilir. Lakin her sitenin bir üyelik sistemine yine de gerek duyacağını düşünüyorum. Bu sistem hem sosyalleşmeyi sağlıyor hem de siteye gelişmiş üyelik sistemi getiriyor... Ve eklentinin en güzel yanı ise her temaya uyum sağlaması. Şu ana kadar piyasada olan onlarca tema üzerinde deniyorum bir sorun oluşmadı.
Zaten bootstrap standartları ile kodlandığı için her temada görünüm kaybı yaşanmıyor... Hem genel sitede bir sorun teşkil etmiyor hem de genel sitenin stil kodlarından etkilenmiyor olması bu eklentiyi daha da cazip hale getiriyor düşüncesindeyim...