bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim. Fakat en uygun yerin burası olduğunu tahmin ediyorum. Şu an için İHS'den 3 aydır VDS sunucu kiralamış bulunuyorum. Daha doğrusu 3 aydır kullanıyorum diyebilirim. Site belirli konuma geldiği zamanlarda aldığım saldırılar yüzünden CloudFlare'ye yönlendirme yapmıştım. Saldırılardan kurtuldum diyebilirim ama bu sefer gözle görüldğü gibi aşırı derecede yavaşlama meydana gelmesinden dolayı tekrar kaldırdım. Saldırının büyüdüğü zamanlarda sunucuda yer alan tüm sitelerimin kapanmasından dolayı sunucuma mesaj gönderdim ve bana saldırılara karşı korumalarının olmadıklarını söylediler. Bunun için ekstra başka bir siteden hizmet almam gerekliymiş. Araştırmalar sonucunda çok büyük rakamlar çıkmasından vazgeçtim. Açaba bu saldırı önleyecek tanınmış ve önerilebilen sunucu adresleri bulunuyorsa bana bu konuda yardım edebilirsiniz. Yada gelen saldırılardan nasıl kurtulmam gerektiğini anlatabilirsiniz. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin çünkü gerçekten ihtiyacım vardır.
İyi forumlar dilerim. Sürekli takipte kalacağım.
'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Aylık olarak ne kadar para veriyorsunuz sunucunuza bir de saldırının boyutu nedir bi fikriniz var mı? 10gbps , 20 gbps vb.
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
defensive adlı üyeden alıntı
Aylık olarak ne kadar para veriyorsunuz sunucunuza bir de saldırının boyutu nedir bi fikriniz var mı? 10gbps , 20 gbps vb.
Aylık 69 tl veriyorum saldırı boyutundan felan inan bilgim yok. yalnız büyük saldırı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü cloudflareye geçtiğimde sorun çözülüyor ama bu seferde site hızı yavaşlıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Çözüm cloudflaredir. Fakat paralı sürümü.
Ayda bu kadar para veriyorsan cloudflarede al derim. Ücretsizde site yavaşlar.
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam paralı sürümünü kullandığımızda yavaşlama ortadan kalkıyor mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Professionel destek istiyorsanız sunucunuza kalkan kurabilirim , geçilmesi olanaksızdır.
Not : ücretlidir , düşünürseniz PM atabilirsiniz.
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
YazTurkiye adlı üyeden alıntı
Professionel destek istiyorsanız sunucunuza kalkan kurabilirim , geçilmesi olanaksızdır.
Not : ücretlidir , düşünürseniz PM atabilirsiniz.
Hocam Ücretli şekilde koruma sağlayan oldukça firma bulunmaktadır. Fakat bu işde profesyonel olmadığımdan dolayı buraya konu açmak istedim. Yapacağınız kalkan sistemi ve ücretini burada belirtirseniz kesinlikle anlayan kişiler yorum bırakacaklardır.
Ek Olarak:
Tural Abiyev adlı üyeden alıntı
Elbette. 1 ay deneyin farkı hiss edersiniz. Boşuna piyasadaki diğer şeylere para vermeyin. Cloudflare güvenli ve büyük firmadır. Özellikleri çoktur
Söylediğiniz şu an aklımın en baş bölümünde eğer daha güzel cevaplar gelmez ise dediğinizi yapacam lakin para olarak da 2 tane seçenek bulunuyordu ortadaki ucuz olanı işimi görür mü sizce ?