-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Geçmiş olsun.
Ek Olarak: Büyük Marmara depremi beklendiği söyleniyor.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben deprem değil de başım dönüyor zannettim. Yalnız yiğidi öldür hakkını yeme derler ya, çok iyi salladı deprem. Ben bir an gidiciyim diye korktum harbiden. Ya binamız çok dandik ya da deprem fazla şiddetliydi bilmiyorum ama evin içindeki her şey bi o tarafa, bi bu tarafa gidiyordu.
Hepimize geçmiş olsun, bundan da kurtulduk bakalım.
Allah hepimizi doğal afetlerden korusun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben ege bölgesinde oturmama rağmen oturduğum sandalye yer değiştirdi. Edirnede oturan tanıdıklar falan aradı gerçekten şiddetli bir deprem olmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi, Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Gerçekten çok salladı teras kattaydım gerçekten avm de tabak çanak ne varsa düştü. (Balıkesir)
Diyalog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Medya Editörü
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
17:48'de hafif bir sallanti yasandi.
fubia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ege denizi aktif fayların yoğun olduğu bir bölge. Normal şartlarda bile 2,5 - 4,5 arası depremler sürekli olur. Bu tarz depremlerin olması iyidir. Fay hatlarındaki gerilimi alır ve enerjinin boşalmasını sağlar. Özellikle 4-5 sene önce Seferihisar depremleri 1,5 ay sürmüştü. İzmirliler bu konuda tecrübelidir. İstanbul için beklenen deprem bunun için çok tehlikeli. Neredeyse hiç ufak-orta dereceli depremler yaşanmıyor. Buda enerjinin birikmesine neden oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgi işlem müdürü
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
istanbul beylikdüzündeyim. burayı bilen bilir çok katlı "gökdelen" denebilecek binalar vardır. bu binaların en yükseklerinden birinde 15 katlı binanın 12. katındaydım. depremi biz tüm şiddetiyle hissettik. çünkü çok yüksekteydik. kötü bir tecrübe. eşimle birlikte kapıya doğru yöneldiğimde sarsıntı en yüksek seviyesine ulaşmıştı, binadan çatırdama sesleri geliyordu ve yan dairelerden gümbürtüler ve çığlık sesleri geliyordu. Bi an durdum ve "buraya kadarmış, sanırım bina yıkılacak" diye geçirdim aklımdan ama sonra birşeyler yapmam gerek ama ne diye düşündüm. beyler, ilk defa bu kadar yüksek bir yerde bu kadar şiddetli bir sarsıntıya yakalandığımdan kontrolümü kaybettim ve eşime "koş" dedim. birlite yangın merdivenlerini kullanarak aşağıya doğru inmeye başladık bu durum bizi belki tehlikeye atmış olabilir... o an içgüdüsel olarak bulunduğunuz yeri terketmeye eğilimine kapılıyorsunuz. ama eğer çökme başlarsa en azından burada daha az enkaz oluşacak, buradaki yük daha az ve eğer yıkılmadan önce 2. veya 3. kata ulaşabilirsem çim zemine doğru atlarız diye düşündüm ve eşime gürültü duyarsan 2. veya 3.kattan çime atlayacağız dedim. sarsıntının kaçıncı kattayken bittiğini bilmiyoruz. 0.kata kadar ulaştık ve dışarı çıktık. çıktığımızda kabus bitmişti. ama sanırım buraya taşınmakta hata etmişim. en yakın zamanda buradan çıkacağım.