lostyazilim
tr.link

Reklamsiniz + Bedava 100 Forum Tanıtımı

30 Mesajlar 4.090 Okunma
lstbozum
tr.link

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Fikir çok güzel ve katkı sağlayabilir gibi görünüyor; ancak iyi niyettin aksine sonuçlar olumsuz olabilir. 100 forum aynı olduğu sürece kimseye bir yararı olmayacaktır. Ha 10.000 farklı forum kayıtlı olur sistemde, random 100 foruma atar; belki. Veya kategoriyle 10 forum seçilir (örneğin teknoloji forumlarına tıkladım, 10 tanesine linkimi attım) çok ama çok daha fazla katkı sağlar. Geliştirilmeli. Ancak bu kadar kusursuz bir sisteme güzel bir adaptasyon olarak iyi bir fikir, elinize sağlık.
Okeskin

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
reklam

Veysel Veysel Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 84 / 146
  • Ticaret 31, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Fikir çok güzel ve katkı sağlayabilir gibi görünüyor; ancak iyi niyettin aksine sonuçlar olumsuz olabilir. 100 forum aynı olduğu sürece kimseye bir yararı olmayacaktır. Ha 10.000 farklı forum kayıtlı olur sistemde, random 100 foruma atar; belki. Veya kategoriyle 10 forum seçilir (örneğin teknoloji forumlarına tıkladım, 10 tanesine linkimi attım) çok ama çok daha fazla katkı sağlar. Geliştirilmeli. Ancak bu kadar kusursuz bir sisteme güzel bir adaptasyon olarak iyi bir fikir, elinize sağlık.

gercekten cok guzel bir fikir verdiniz bana. Suan sistem sorunsuz sekilde puan kontrolleri felan yapildi. Yarin forumlari ekleyip testlerini yapacagim. Suan forum secilmiyor sadece 100 adet forumun site tanitim bolumune yazilan yaziyi post olarak gonderiyor ve gonderilen kategorilerin linklerini rapor olarak sunuyor. Fakat forum secme olayi yapilabilir. Cok mantikli.

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
Blogger blog açılıp orayada yazı paylaşımı yapılabilir, veya google+ profillerinde paylaşılabilir sosyal ağlardan paylaşım yapılabilir bu gibi seo'ya katkısı olan sadece forum değil tüm mecralara yayılabilir. Site hazırsa kullanmayı düşünüyorum?

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 84 / 146
  • Ticaret 31, (%100)

JackkerL adlı üyeden alıntı

Blogger blog açılıp orayada yazı paylaşımı yapılabilir, veya google+ profillerinde paylaşılabilir sosyal ağlardan paylaşım yapılabilir bu gibi seo'ya katkısı olan sadece forum değil tüm mecralara yayılabilir. Site hazırsa kullanmayı düşünüyorum?

Suan sistem hazir durumda forum sahipleri ile gorusup forumlari ekliyorum tek tek . Sistem en gec 1 haftaya kadar kusursuz sekilde islemeye baslar.
Ve sizin dusuncenizde cok guzel bir fikir verdi. FOrum tanitimi yaninda bloglarada post atilabilir fakat bunun icin kaliteli bloglar almak gerekir.

wmaraci
wmaraci

kpssdelisi kpssdelisi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 118 / 107
  • Ticaret 2, (%100)
Sistem güzel tebrikler, şu şekilde yapmanız mümkün mü? cenkonsoy senin mesajını okuyuncada şu şekilde bir şey geldi aklıma; 100 forum sitesine istenilen metin tek tuşla gönderilecek ya, onu gönderen sitenin kategori ne ise o 100 forumun uygun en alakalı bölümlerine açılsa konular çok daha güzel olabilir diye düşünüyorum. O şekilde nasıl oturtursunuz sistemi tam bilemiyorum ama mesela android sitesi o tanıtım yazısını yazıp formu doldurup gönder dediğinde 100 forumun android konu başlığında en uygun yerlere gitse tanıtımı, yada sitesi ne ile alakalıysa işte ona en yakın forumdaki konu başlığı altına yollansa çok daha yararlı bir sistem olur alakasız ve zararları olabilecek backlinkler alınmamış olur aksine alakalı backlinkler alınır.. Ya da forumlardaki konu başlıkları seçtirilebilinirse o şekildede olabilir, tanıtım yazısını yazar en uygun gördüğü başlığı seçip gönder der o 100 forumda o başlığa gider mesajları..

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 84 / 146
  • Ticaret 31, (%100)

kpssdelisi adlı üyeden alıntı

Sistem güzel tebrikler, şu şekilde yapmanız mümkün mü? cenkonsoy senin mesajını okuyuncada şu şekilde bir şey geldi aklıma; 100 forum sitesine istenilen metin tek tuşla gönderilecek ya, onu gönderen sitenin kategori ne ise o 100 forumun uygun en alakalı bölümlerine açılsa konular çok daha güzel olabilir diye düşünüyorum. O şekilde nasıl oturtursunuz sistemi tam bilemiyorum ama mesela android sitesi o tanıtım yazısını yazıp formu doldurup gönder dediğinde 100 forumun android konu başlığında en uygun yerlere gitse tanıtımı, yada sitesi ne ile alakalıysa işte ona en yakın forumdaki konu başlığı altına yollansa çok daha yararlı bir sistem olur alakasız ve zararları olabilecek backlinkler alınmamış olur aksine alakalı backlinkler alınır.. Ya da forumlardaki konu başlıkları seçtirilebilinirse o şekildede olabilir, tanıtım yazısını yazar en uygun gördüğü başlığı seçip gönder der o 100 forumda o başlığa gider mesajları..

Fikir cok guzel fakat forumlarda bizim ozgurce tanitim yapacagimiz tek yer site tanitim bolumu. ORnek veriyorum android siteside olsa moda siteside olsa tanitimini direk forumlardaki tanitim bolumune yapiyor. Bahsettginiz fikir mukemmel fakat cevremizde o istekleri karsilayacak forum sayisi 20 yi gecmez . Biraz o konuda kisir dongu yasiyoruz. Malesef :(

kpssdelisi kpssdelisi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 118 / 107
  • Ticaret 2, (%100)

Filmkorku adlı üyeden alıntı

Fikir cok guzel fakat forumlarda bizim ozgurce tanitim yapacagimiz tek yer site tanitim bolumu. ORnek veriyorum android siteside olsa moda siteside olsa tanitimini direk forumlardaki tanitim bolumune yapiyor. Bahsettginiz fikir mukemmel fakat cevremizde o istekleri karsilayacak forum sayisi 20 yi gecmez . Biraz o konuda kisir dongu yasiyoruz. Malesef :(

Hmm aslında atıyorum kategorileri-başlıkları sizin sisteminize kayıtlı sitelerin konularıyla yakından alakalı 10 düzgün forumla anlaşılsa mesela o forumların site tanıtım bölümüne değilde ne ile ilgili ise o kısmına gönderilse 100 tane foruma tanıtım bölümüne göndermektense 10 foruma aynı içerikli kısıma göndermek çok daha yararlı olur diye düşünüyorum. Zararlı olabilecek backlinklerde alınmamış olunur nasıl olabilir kısmına gelincede;
Forum sahipleri açısından düşünürsemde mesela şu şekilde anlaşılabilir.. Bu tanıtım metnini yazacak olanlara tamamen orjinal ve belli kelime uzunluğunda tanıtım yazısı girmesi şart koşulur + 1 link çıkışı şartı mesela.. Yada bilmem kaç karakterlik orjinal site içeriği ile ilgili bir içerik daha.. bu yazınında orjinal olduğu sizin onayınızdan geçer yada forum yetkilisinin ondan sonra yayınlanır, hem forumlara özgün kaliteli içerik girilmiş olur, hem alakalı yerlerden backlink alınmış olur, hem forumlarda alakalı konularından alakalı link çıkışı yapmış olur.. (Bu şekilde kaç forumla anlaşılır+ uygun forum bulunur bilemiyorum, olursa çok güzel olur ama ;))

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
güzel proje tebrikler.

mbaydemir mbaydemir https://sapkalimi.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WEBMASTER
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 802
  • Beğeniler 168 / 128
  • Ticaret 6, (%100)
Proje harika olmuş peki tek seferde 100 foruma birden atmak zorundamıyız? Yani 10-10. Azar azar Atılamazmı? Takipteyiz

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 84 / 146
  • Ticaret 31, (%100)

kpssdelisi adlı üyeden alıntı

Hmm aslında atıyorum kategorileri-başlıkları sizin sisteminize kayıtlı sitelerin konularıyla yakından alakalı 10 düzgün forumla anlaşılsa mesela o forumların site tanıtım bölümüne değilde ne ile ilgili ise o kısmına gönderilse 100 tane foruma tanıtım bölümüne göndermektense 10 foruma aynı içerikli kısıma göndermek çok daha yararlı olur diye düşünüyorum. Zararlı olabilecek backlinklerde alınmamış olunur nasıl olabilir kısmına gelincede;
Forum sahipleri açısından düşünürsemde mesela şu şekilde anlaşılabilir.. Bu tanıtım metnini yazacak olanlara tamamen orjinal ve belli kelime uzunluğunda tanıtım yazısı girmesi şart koşulur + 1 link çıkışı şartı mesela.. Yada bilmem kaç karakterlik orjinal site içeriği ile ilgili bir içerik daha.. bu yazınında orjinal olduğu sizin onayınızdan geçer yada forum yetkilisinin ondan sonra yayınlanır, hem forumlara özgün kaliteli içerik girilmiş olur, hem alakalı yerlerden backlink alınmış olur, hem forumlarda alakalı konularından alakalı link çıkışı yapmış olur.. (Bu şekilde kaç forumla anlaşılır+ uygun forum bulunur bilemiyorum, olursa çok güzel olur ama ;))

Forumlarla anlasmayi denedim 3 forumla forustum direk isin maddi kismina girdiler. Ayrica dedginiz gibi 1 link cikisini kodlarla saglarim fazla link giremezler fakat alakali ve ozgun yazi kontrolunu yaptirmam cok ama cok zor hatta kodlarla imkansiz denebilecek gibi. Ancak su sekilde olabilir. Bu sistemi kullanacak arkadaslar biraz fazla puani olmasi gerekirse insanlar puanlarini bosa harcamayi goze alamayacagindan mecburen daha duzgun makale yazmak zorunda olacaklardir. Aslinda dediginizi dusundumde moderetor onayli yapsam postlari bu seferde adamin puani kesilecek yanlis bir tanitim yapmissa adamla tekrar baglantiya gecip duzgun yazi yazmasi istenecek. Ve suan siteme kayitli 1700 webmaster var ayni anda 20 kisinin post gonderdigini dusunursek hangisi ile baglantiya gecebilirim ki ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al