-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Fikir çok güzel ve katkı sağlayabilir gibi görünüyor; ancak iyi niyettin aksine sonuçlar olumsuz olabilir. 100 forum aynı olduğu sürece kimseye bir yararı olmayacaktır. Ha 10.000 farklı forum kayıtlı olur sistemde, random 100 foruma atar; belki. Veya kategoriyle 10 forum seçilir (örneğin teknoloji forumlarına tıkladım, 10 tanesine linkimi attım) çok ama çok daha fazla katkı sağlar. Geliştirilmeli. Ancak bu kadar kusursuz bir sisteme güzel bir adaptasyon olarak iyi bir fikir, elinize sağlık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Blogger blog açılıp orayada yazı paylaşımı yapılabilir, veya google+ profillerinde paylaşılabilir sosyal ağlardan paylaşım yapılabilir bu gibi seo'ya katkısı olan sadece forum değil tüm mecralara yayılabilir. Site hazırsa kullanmayı düşünüyorum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sistem güzel tebrikler, şu şekilde yapmanız mümkün mü? cenkonsoy senin mesajını okuyuncada şu şekilde bir şey geldi aklıma; 100 forum sitesine istenilen metin tek tuşla gönderilecek ya, onu gönderen sitenin kategori ne ise o 100 forumun uygun en alakalı bölümlerine açılsa konular çok daha güzel olabilir diye düşünüyorum. O şekilde nasıl oturtursunuz sistemi tam bilemiyorum ama mesela android sitesi o tanıtım yazısını yazıp formu doldurup gönder dediğinde 100 forumun android konu başlığında en uygun yerlere gitse tanıtımı, yada sitesi ne ile alakalıysa işte ona en yakın forumdaki konu başlığı altına yollansa çok daha yararlı bir sistem olur alakasız ve zararları olabilecek backlinkler alınmamış olur aksine alakalı backlinkler alınır.. Ya da forumlardaki konu başlıkları seçtirilebilinirse o şekildede olabilir, tanıtım yazısını yazar en uygun gördüğü başlığı seçip gönder der o 100 forumda o başlığa gider mesajları..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Proje harika olmuş peki tek seferde 100 foruma birden atmak zorundamıyız? Yani 10-10. Azar azar Atılamazmı? Takipteyiz