kpssdelisi adlı üyeden alıntı

Hmm aslında atıyorum kategorileri-başlıkları sizin sisteminize kayıtlı sitelerin konularıyla yakından alakalı 10 düzgün forumla anlaşılsa mesela o forumların site tanıtım bölümüne değilde ne ile ilgili ise o kısmına gönderilse 100 tane foruma tanıtım bölümüne göndermektense 10 foruma aynı içerikli kısıma göndermek çok daha yararlı olur diye düşünüyorum. Zararlı olabilecek backlinklerde alınmamış olunur nasıl olabilir kısmına gelincede;
Forum sahipleri açısından düşünürsemde mesela şu şekilde anlaşılabilir.. Bu tanıtım metnini yazacak olanlara tamamen orjinal ve belli kelime uzunluğunda tanıtım yazısı girmesi şart koşulur + 1 link çıkışı şartı mesela.. Yada bilmem kaç karakterlik orjinal site içeriği ile ilgili bir içerik daha.. bu yazınında orjinal olduğu sizin onayınızdan geçer yada forum yetkilisinin ondan sonra yayınlanır, hem forumlara özgün kaliteli içerik girilmiş olur, hem alakalı yerlerden backlink alınmış olur, hem forumlarda alakalı konularından alakalı link çıkışı yapmış olur.. (Bu şekilde kaç forumla anlaşılır+ uygun forum bulunur bilemiyorum, olursa çok güzel olur ama ;))

Forumlarla anlasmayi denedim 3 forumla forustum direk isin maddi kismina girdiler. Ayrica dedginiz gibi 1 link cikisini kodlarla saglarim fazla link giremezler fakat alakali ve ozgun yazi kontrolunu yaptirmam cok ama cok zor hatta kodlarla imkansiz denebilecek gibi. Ancak su sekilde olabilir. Bu sistemi kullanacak arkadaslar biraz fazla puani olmasi gerekirse insanlar puanlarini bosa harcamayi goze alamayacagindan mecburen daha duzgun makale yazmak zorunda olacaklardir. Aslinda dediginizi dusundumde moderetor onayli yapsam postlari bu seferde adamin puani kesilecek yanlis bir tanitim yapmissa adamla tekrar baglantiya gecip duzgun yazi yazmasi istenecek. Ve suan siteme kayitli 1700 webmaster var ayni anda 20 kisinin post gonderdigini dusunursek hangisi ile baglantiya gecebilirim ki ?