-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
1 ay önce açtığım torrent forumum düğün dernek, mandıra filozofu torrennt gibi kelimelerde ilk sayfadaydı ve bir gecede bütün kelimelerden çıktım sayyac istatistiklerime bakıyorum google refaranslarına artık o kelimelerin hepsinden düşmüşüm web yönetici araçlarına baktım uyarı filan yok indexlerim duruyo ama herşeyde ilk 500 sonucun altına düşmüşüm.Buna neden olan nedir.Ayrıca forumda profosyenel baclink paketleri mevcut onlardan alsam tekrar düzelir mi forumum almadan da düzeltebilirmiyim hitimi tekrar ?Kelimelerden düştüğüm için hitim aşırı düştü.Google dan hiç kullanıcı gelmiyor artık.300 lerden 60 lara düştü
t-torrent.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
internet cafe
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
normal kardeşim yazdığın yazılar kopyala yapıştır
spam olarak nitelendirir google sıralamada kaybolursun
özgün yazmıyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.okurkafe.com
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sürekli Spam yorum atarsan tabi düşersin.. benim sitelerede spam yorum atıyorsun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
içeriğimde sadece özgün yazılabilecek kısım oyun hakkında birkaç cümle ayrıca tüm torrent siteleride bunu kopyala yapıştır alıyor ayrıca bu durumu nasıl düzeltebilirim ?Ayrıca spam yorum filan attığım yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Web Tasarım & Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bomb filtresine düşmüşsün dostum. Başlıca nedenler; Kopya içerik, aşırı backlink, tekrarlanan anahtar kelimeler, site içi aşırı bağlantılar diyebiliriz. Sitende aşırı olan ne varsa düzelt ve Google'ın yeniden değerlendirmesini bekle.
3 kişi bu mesajı beğendi.
"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"