netbozum
tr.link

1 Günde bütün kelimelerde ilk 500 sonucdan düştüm

23 Mesajlar 3.173 Okunma
acebozum
tr.link

Vetch Vetch WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 22 / 36
  • Ticaret 16, (%100)
Panda'dan nasibinizi almışsınız sanırım.

- Vetch
googleasistan
reklam

bonusum bonusum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek işletmeci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
şu özgün içerik olayını bi ben anlamıyorum sanırım. örnek olarak adam düğün dernek filminin ismini, oyuncularını, konusunumu değiştirip yayınlayacak?
haber siteleri içinde bu geçerli. örnek olarak bir deprem olduğunda yayıncı bu depremin şiddetini ve deprem bölgesinimi değiştirip yayınlayacak?
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

http://bonusum.blogspot.com.tr/

ototasarruf ototasarruf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Web Tasarım & Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 39 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Fikrimce; Haber siteleri, sağlık siteleri, bankalar, devlet kurumları, popüler siteler, vb direkt ismi ile çağırılan marka siteler bunların hepsi belli bir page rank değerine sahip Google tarafından ayrıcalık tanınan aynı içerik olsa dahi ilk sayfada listelenen sitelerdir.

Mesela bankaların otomatik olarak pagerank değeri 7 dir. Google aramasına "iş" yazdığınız takdirde işbankası "ak" yazınca akbank, "sağlık" yazınca sağlık bakanlığı kafada listelenir. Neden? Bunlar çok iyi seo ve içeriğe sahip olduğu için mi? Kesinlikle ilgisi yok. Hizmet ve kamu sektöründe insanların en çok aradıkları kurum ve kuruluşlar olduğundan dolayı. Haber yazınca da aynı içeriği paylaşmış olsalar dahi popüler haber sitelerinin gelmesinden daha doğal birşey yok.

Özgün içerik aynı haberi arayan insanlar arasında sizin bulunabilme şansınızı yükseltir. Kopya içerikte sizin üst sıralarda indexlenme şansınız eğer siteniz popüler değilse yok denecek kadar azdır.

Teknolojik ürünlerde de aynı mantık söz konusudur. Ürün özelliklerini değiştirmenin imkanı yoktur. Herkes aynı özelliği yazacaktır. Üst sıralarda listelenmenizin sırrı sitenizi pagerank (popülerlik)+Trustrank (özgünlük) = İndex mantığında yatmaktadır.

Ben böyle düşünüyorum, doğrudur demiyorum. Yanlışım varsa bilgilendirilmekten mutluluk duyarım.
tanerava impjix MagaraAdami

kişi bu mesajı beğendi.

"Fikirlerin çarpışmasından hakikat ışığı doğar"

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

bonusum adlı üyeden alıntı

şu özgün içerik olayını bi ben anlamıyorum sanırım. örnek olarak adam düğün dernek filminin ismini, oyuncularını, konusunumu değiştirip yayınlayacak?
haber siteleri içinde bu geçerli. örnek olarak bir deprem olduğunda yayıncı bu depremin şiddetini ve deprem bölgesinimi değiştirip yayınlayacak?

Şurda beş kişi wmaracına Nasıl girdiğimizi Yazalım. (4 satırlık bir yazı olsun sadece ).
Eğer Biribire benzeyen 2 tane çıkarsa Benden size Bedava Link.

Film diyorsunuz , 2 saatlik filmde anlatacak birşey bulamıyorsanız kopyala yapıştıra devamm.

Haber Siteleri : Ajanslarla çalıştıklarını google biliyor bu yüzden News diye kategorilendirildiler. Bu yüzden haber sitelerinde özgünlük çok aranmaz ancak, özgün içerik girip fark yaratırsanız çok iyi yerlere gelirsiniz. Örneğin : onedio.com . Sanırım günlük 40 Milyon civarı sayfa gösterimi Mevcut.
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci

bonusum bonusum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek işletmeci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
teşekkürler bilgiler için yeterince açıklayıcı ve bilgilendirici oldu benim açımdan.

http://bonusum.blogspot.com.tr/

Revil Revil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Makine Mühendisliği Öğrencisi
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 71 / 82
  • Ticaret 15, (%100)
Forumu mu sıfırlayıp subdomain oluşturup oraya kursam bundan kurtulabilirmiyim ?

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 39 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Sevgili Revil,
Forumu sıfırlamak ve yeniden kurmak seni zirveye yerleştirmeyecektir. Eğer filtreye yakalanmana sebep olacak hatalar mevcutsa bunlardan kurtulmuş temiz bir site ile giriş yapmış olacaksın.
Mevcut forumundaki üyelerini ve Arama motorlarının dizinindeki linklerini kaybedeceksin. Ben acele etmemeni siteni silmeyip elden geçirmeni tavsiye ederim. Bazen Google'da mevcut yerimizi kaybettiğimize sonradan yeniden yükselişe geçip eski yerinde indexlendiğine yüzlerce kez şahit oldum.

tanerava tanerava İlle Edep, İlle Edep Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek EVDEN EVE NAKLİYAT
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)
Esenyurt Evden Eve Nakliyat Bu Site 2 yıllık,Benim Sitemde Hep Özgün,Sıralamadan Düştüm Sebebi Nedir Arkadaşlar?

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 39 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba tanerava,
En güzel cevabı sanırım http://wmaraci.com/seo-analiz verecektir. Sitendeki eksiklikler ve rakip firmaların çalışmaları en büyük sebeptir.

Sitende Description bölümü eksik. Google ın en önemsediği noktalardan biridir. Ayrıca ana sayfadan çok fazla link çıkışı vermişsin. Ayrıca sitende sürekli kelime tekrarı var. Etiket bulutundan kurtul bence. Ve daha birçok sebep sayılabilir....

tanerava tanerava İlle Edep, İlle Edep Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek EVDEN EVE NAKLİYAT
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)

ototasarruf adlı üyeden alıntı

Merhaba tanerava,
En güzel cevabı sanırım http://wmaraci.com/seo-analiz verecektir. Sitendeki eksiklikler ve rakip firmaların çalışmaları en büyük sebeptir.

Sitende Description bölümü eksik. Google ın en önemsediği noktalardan biridir. Ayrıca ana sayfadan çok fazla link çıkışı vermişsin. Ayrıca sitende sürekli kelime tekrarı var. Etiket bulutundan kurtul bence. Ve daha birçok sebep sayılabilir....

öncelikle teşekkürler hocam,peki anasayfadaki sayfaları silmeye kalksam sıkıntı olmazmı googlede

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al