Keer
Technology Business ♥
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nevadia adlı üyeden alıntı
Arkadaş örnek veriyorum dün gittim merhaba dedim :) merhaba dedi.Sonra uzaklaştı oradan..derste kafamı çeviriyim dedim sağa baktım kızın gözleri bende :) ben baktığım an çevirdi..Bence anlamıştır gibime geliyor bazı şeyleri..gidip açılsam çok rahatlayacağım ama ters tepki verme ihtimali üzüyor beni :)
Aynen Eğer Ters Tepki Verirse Başıma Çok Büyük İş Alırım. İşide Geçtim Abi Çok Kötü Olurum.
Yorumlarınız İçin Teşekkürler. Bu Arada Hiç Mi Bayan Yok Forumda :)
http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet
Onur07
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
En iyi taktik arkadaş ol ama sakin samimi olma sonra tenefüslerde falan sohbet edin . O üzülür , ağlar ise falan deymez onlar için boşver gibi teselli edeci laflar söyle . Onu önemsediğini ona hisset ondan sonra söyle onu sevdiğini . Sakın amma sakın çok yakın arkadaş olma sonra çok üzülürsün benim gibi :( .
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
kolay kolay emin olamazsınız zaten herşeye acık hazır olacaksınız dediğimi deneyim bence ben öyle yaptım cok defa =)
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
Keer
Technology Business ♥
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onur07 adlı üyeden alıntı
En iyi taktik arkadaş ol ama sakin samimi olma sonra tenefüslerde falan sohbet edin . O üzülür , ağlar ise falan deymez onlar için boşver gibi teselli edeci laflar söyle . Onu önemsediğini ona hisset ondan sonra söyle onu sevdiğini . Sakın amma sakın çok yakın arkadaş olma sonra çok üzülürsün benim gibi :( .
Valla Arkadaş Taktiğini Yiyecek Bi Kız Değil. Bide Ben Arkadaş Olsam İyice batarım. Zaten Onların Sınıfında Bi Çocukla Fena Atışıcaz Gibime Geliyor. ondan Direk Teklif Etmenin Yollarını Arıyorum.
http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet
alicin12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence öncelikle kızla ortak arkadaşınız varmı diye bir bak.Eğer varsa arkadaşlarından rica et seni onla tanıştırsınlar.Tanıştıktan sonra tenefüslerde görüşün ve eğer okul çıkışında aynı yerden gıdıyosanız birlikte gidin.Konuşurken falan hep gözlerine bak.1 Hafta falan böyle muhabbet edin.Laf aralarında ona iltifat et falan filan.Daha sonra flört edin yani direk sevgili olmayın biraz gezin,dolaşın,eğlenin.Daha sonra kızın kıvama geldiğini düşünüyosan "Sevgilim Olurmusun ?" diye sor fakat hemen cevabı isteme.Biraz düşünmesini iste