hersaniye adlı üyeden alıntı

Öncelikle isteğini kırmak gibi olmasın ama film sitesine bulaşmanı pek tavsiye etmem. En basitinden googleye film izle yazdığında karşına milyon tane link gelir, bu işi senelerdir yapan adamlar var. Ayrıca filmleri güvendiğin bir yere upload etmen gerekir, filmler hakkında geniş çaplı bilgin olması gerekir. Bunların yanı sıra videoda başka sitelerin reklamlarını barındırmayıp kendi sitenin reklamını yapman gerekir. Şu an piyasadakilerden çok daha iyisini yapsan bile tutulmaz. Ayrıca telif hakkı denen bir şey var yani ne bileyim bu işi yapan adamlar işini yıllardır bilen adamlar.

Heee ben bunlara rağmen açacağım diyorsan kendi adını kullan yani markalaşmaya bak. :)

Hocam genelde bu tip konular açıldığında herkes aynısını söylüyor bu işe girme ama ne biliyim her sektörü denedik filmide deniyelim. Upload için vk.com&mail.ru gibi sitelerden upload edebilirim güvenilirdirde. Link vb... konuda sıkıntım olmaz seo danışmanıyım zaten. Telif haklarına baktığımızda film sitelerini inceledim de genelde hep türkiye yapımlı filmler telif hakkı yaratmış. Bir film sitesi birdaha Türk film eklememeğe karar vermiş. Bende Türk yapımı eklemeyi düşünmüyorum açıkcası. Domain konusunda teşekkür ederim ve bu konu hakkında fikirlerin için. :)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

uzun vadede ugrasacaksan Marka domain al. Ama tek kelimede çıksam bana yeter diyorsan, keyword domain almanı tavsiye ederim. ( google son zamanlarda yaptıgı guncellemelerle keyword domaın etkisini azalttı . bilginiz olsun )

Hocam bilginiz için teşekkürler bende marka düşünüyorum.