-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işlerde ilk olmak önemlidir. Şimdi Türkler sosyal ağ kursa ne olacak? Kaç kişi bu sistemi kullanacak insanları bağımlılıklarından ayırmak zor. TÜBİTAK Pardus işletim sistemi üzerinde çalışıyordu devletten destek alamadığı için bıraktılar.
Oysa devlet dairelerinde Pardus kullanılmaya başlansaydı bilgilerimiz daha güvende olacaktı. Benim düşünceme göre tekrar söylüyorum bu işlerde "ilk" olmak çok önemli.
fubia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar kusura bakmayın ama youtube videolarında bile insanlarımızı görüyoruz. İnsanlar video çekiyor, yabancılar "wow amazing" yazıyor bizimkiler "p.ç e bak" falan yazıyor.
Biz Facebook, Twitter falan kursaydık emin olun üyelik ücreti, sağ sol reklam ve pop-up koyardık. Biz böyleyiz çünkü.
Zihniyetimizin değişmesi ve dilimizi kaybetmememiz lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım ve Veritabanı Uzmanı S
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bu işler ekip işi masraflı işler sağlam sunucular gerekli siten çok hızlı olmalı çekici görseli iyi kullanışlı ve farklı olmalı ki Bizim insanımız aa bu iyimiş diyip girsin uzun süreler geçirsin.. Bizde kaldı ki hem öyle iyi yazılımcılarda yok birlik olma duygusu bişey yapacaksak ben tek başıma yapıyım diyor herkes ama öyle bu işler tek başına olacak işler değil ancak konuşuruz bu şekilde sonra devam ederiz facebook a twitter a neyse iyi geceler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
neyazıkki bizim ülkemizde yapmaktan çok kopya içerige yeltenme daha çok oldugundan cms tarzı bir sistemi kuracakta olmuyor kuranlarda neyazıkki maddi destek olmayıncada kapatıyorlar.. ABD ülkesinde böyle bir sistem kurmak istediginde destekleyicileri çok oluyor bizim türkiyede tam tersi köstekleyici çok..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı
Kimse profesyonel birşey yapmadığı için öyle oluyor. Çünkü internette yapacağın şeyler bir bütçe gerektirir. O yüzden ticari kısmına da bakmak zorundasın. Öyle olunca büyük firmalar karlı bir yatırım aracı olmadığı için ilgilenmiyorlar.
Kişisel girişimler ise ancak böyle forumlardan birkaç kişinin toplanması ile oluyor. O da çok amatör kalıyor.
Oysa güzel bir projelendirme ile KOSGEB'e başvurduğunuz taktirde size 170.000 TL'ye kadar GERİ ÖDEMESİZ hibe ve 1.2 MİLYON TL'ye kadar da faizsiz uzun vadeli kredi veriyorlar.
Ama başvuran yok. ilgilenen yok. Devlette durduk yere sana destek olmayacağına göre tek yapmanız gereken güzel bir proje çıkarıp KOSGEB'den destek almak.
bu dediğin olay tamamen masal :) verimerkezi kurmak için kaç defa başvuru yaptım hatırlamıyorum
senin bildiğin net bir sonuç verecek iyi bir yol varsa seninle detayları görüşmek isterim.
Tetra Yazılım - Web Tasarım ve Yazılım Uygulamaları
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Türkiye'de eğitim çok geride. Bir yazılımcı olmak için ya ünv eğitimi alacaksın ya da özel bir kursa 3500 TL verip eğitim alacaksın. Aldığın eğitimde bilgisayar nedir derslerinden başlayacaksın , harici ve dahili donanımlar nedir dersleri göreceksin , aylar sonra html css desrleri göreceksin dıdısının dıdısı sen her eğitim sisteminde sıfırdan başlarsan bir yere gidemezsin. Biz de eğitim geriden gelmekle de bitmiyor ileri de gitmiyor. Bizim ünv ders veren hocalar ne kadar programlamacı. Yakın tarihte xxx ünv programlamacılık bölümünden bir hocaya fikir danışıp destek rica ettim , konuyu pek anlamadığını belirtti. İmam böyle yaparsa cemaat ne yapsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.