Site daha 15 günlük wly.in görüşlerini alabilir miyim ?
Günlük hit 80 - 100 arasi yükseltmek için ne yapmam gerekiyor ?
Günlük hit 80 - 100 arasi yükseltmek için ne yapmam gerekiyor ?
Şu yazımda belirttim sanırım bu kategoriye giriyor eğerki hala sorunuz varsa tekrar detaylı olarak yazınız.
Bu makalemizde websitenize onlarca özgün yazı girdikten sonra hala sitenizin istediğiniz konuma gelmeme olayından bahsedeceğiz.
Genelde herkes daha doğrusu %90 lık kısım diyelim . İnternette,forumlarda,bloglarda ilgili sosyal ağlarda Websitenize özgün makale girin googlede üst sıralarda olacaksınız şeklinde söylemlerde bulunmaktadır. Googlede yükselmek sadece özgün yazı girerek mümkün olmadığını buradan belirtmek istiyorum.
Sadece özgün yazı girerek ne şekilde o yazıyı okuyucular bulacaksınız ?
İşte burada reklam olayı devreye girmektedir. Reklam dediysek ücretli verilen reklamlardan bahsetmiyorum.Daha önce eminimki görmüşsünüzdür.
Webmaster forumlarında makale paylaşımı sonrasında en altta " Kaynak : URL " şeklinde linkler vardır. İşte bunlar bu yöntemi bilen kişilerdir.
Bir blogunuzda makale paylaşımından sonra hemen ilgili forumlarda bloglarda gerek sosyal medyada makalenizi eksiksiz paylaşıp altına kaynak olarak kendi sitenizi koyun. Bu şekilde belirli bir kitle yaptıktan sonra özgün yazı girerek siteniz artık kendiliğinden googlede üst sıralara çıkacaktır.
Yazımızda asıl anlatmak istediğimiz , hiçbir kitlesi olmayan bir siteye ne kadar makale girerseniz girin o makalenin googlede üst sıralara çıkması oldukça zordur , hatta imkansız denebilecek kadar zordur.
En uygun ücretsiz ve verim alabileceğiniz reklam şekli dediğimiz gibidir. Alternatif olarak sormak istediğiniz seo ve ziyaretçiler hakkında sitemizde bulunan soru sor butonuyla sorabilirsiniz.
Kaynak : http://www.seonasilyapilir.com/konu/reklam-ve-seo