lostyazilim

Websitelerinize Ücretsiz Destek Oluyorum

21 Mesajlar 2.698 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Diyalog Diyalog Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Medya Editörü
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 36 / 100
  • Ticaret 10, (%100)
Bu dönemde herkez seo paketleri cikartip ek gelir elde etmeye calisiyor.Bu yöntemle kandirilan kişiler ve sitelerine yarardan cok zarar verenler var.Nasil bir tedbir alabiliriz böyle kisiler icin?

wmaraci
reklam

tahaa tahaa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 457
  • Beğeniler 40 / 53
  • Ticaret 11, (%91)
www.medyacankiri.com sitemi n durumu nedir 1 yil 3 aylik site 2 kere coktu ve haberler gitti 3 ay oldu duzelteli sitemi

KlasMedya KlasMedya Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 37 / 26
  • Ticaret 15, (%87)

Diyalog adlı üyeden alıntı

Bu dönemde herkez seo paketleri cikartip ek gelir elde etmeye calisiyor.Bu yöntemle kandirilan kişiler ve sitelerine yarardan cok zarar verenler var.Nasil bir tedbir alabiliriz böyle kisiler icin?

Backlink çalışmaları ile ilgili kısa yazım ;

Bu yazımızda en çok merak edilen internet ortamında satılan backlink , seo paketlerinin yarardan çok zarar mı sağladığını anlatacağız.

Backlink paketi satın aldığınızda websitenizin spama girme olasılığı çok ama çok düşüktür. Çünkü şöyle düşünmek lazım x kişisi backlink paketi satıyor siz ondan hizmet aldığınızda hemen siteniz spama düşer şekilnde yorumlamaktasınız.

Oysaki o kullanıcı sizden habersizde sattığı hizmeti websitenize uygulayabilir. Kısaca google gözünde spama düşmek bu kadar kolay değildir.

Her websitesi için farklı yol izlenerek backlink çalışması yapılması gereklidir. Backlink çalışmalarını doğru şekilde doğru kişiye yaptırdıktan sonra sorun çıkacağını sanmıyoruz.

Özellikle çalışmaları kurumsal firmalara yaptırmaya özen gösterin şahıs olarak ek gelir elde etmek isteyen kişiler sitenize zarar vermez ancak vakit ve nakit kaybınız olacaktır.

Kaynak : http://www.seonasilyapilir.com/konu/backlink-calismalari-hakkinda

tahaa adlı üyeden alıntı

www.medyacankiri.com sitemi n durumu nedir 1 yil 3 aylik site 2 kere coktu ve haberler gitti 3 ay oldu duzelteli sitemi

Kişisel olarak özel bir inceleme yapıp yazı yazmıyorum. Genel olarak siteniz hakkında öğrenmek istediğiniz sorunu belirtirseniz yardımcı olmak isteirm.

örneğin ziyaretçi alamıyorum yaptıklarım şunlar gibisinden.

dangerkan dangerkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Seramik
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 101 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
www.birsevda.com Benim sitem ve adsanse den çok çok az gelir geliyor Günlük 0,27 TL
bazen daha çok geliyor ama 1tl ye Hiç ulaşmadı site 5 6 aylık bunu çoğaltmak için ne önerirsin

Ne olursan Ol Önce İnsan ol Tüm Doğru yolu bulursun
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 37 / 26
  • Ticaret 15, (%87)

dangerkan adlı üyeden alıntı

www.birsevda.com Benim sitem ve adsanse den çok çok az gelir geliyor Günlük 0,27 TL
bazen daha çok geliyor ama 1tl ye Hiç ulaşmadı site 5 6 aylık bunu çoğaltmak için ne önerirsin

Gün içerisinde adsense gelirleleri ve ziyaretçiler hakkında güzel bir makale yazacağım, bir çok arkadaşa yol göstereceğine eminim :cool:
dangerkan

kişi bu mesajı beğendi.

dangerkan dangerkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Seramik
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 101 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

KlasMedya adlı üyeden alıntı

Gün içerisinde adsense gelirleleri ve ziyaretçiler hakkında güzel bir makale yazacağım, bir çok arkadaşa yol göstereceğine eminim :cool:

Teşekürler şimdiden

Ne olursan Ol Önce İnsan ol Tüm Doğru yolu bulursun

elbistanli elbistanli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek webtasarım
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 498
  • Beğeniler 102 / 87
  • Ticaret 17, (%100)
merhaba firmamızın calısmasını script indir kelimesinde ve bir cok kelimede 1.sayfaya getirdim kendi bilgilerimle yanlız yazılımın seo %70 ustune cıkaramadık bu konud a yardımın olabilirmi

• Üyelik 03.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 37 / 26
  • Ticaret 15, (%87)

elbistanli adlı üyeden alıntı

merhaba firmamızın calısmasını script indir kelimesinde ve bir cok kelimede 1.sayfaya getirdim kendi bilgilerimle yanlız yazılımın seo %70 ustune cıkaramadık bu konud a yardımın olabilirmi

Seo puanı ile ilgili aynı şekilde gün içerisinde güzel bir makale yazacağım.

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)
http://www.musainci.com/ buraya da bir yorum lütfen.Daha çok meta tag ve hit arttırma üzerine...

herseyiblogluyorum.blogspot.com

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

KlasMedya adlı üyeden alıntı

Forum siteleri ile ilgili yazım.

Forum siteleri hakkındaki yazım.

Bu yazımızda forum sitelerini ayakta tutmayı anlatacağız.

Genel olarak açık konuşmak gerekirse açtığınzı forum webmaster veya webmaster ticaret forumuysa işiniz oldukca zor. Google webmaster forumu yazarak rakiplerinize öncelikle bakmanızı öneriyorum.
Onun dışında açtığınız forum eğerki android,haber,borsa vb değişik alanlardaysa kitlenizi yakaladıktan sonra ayakta durmamanız için hiçbir sebep yoktur.

Bunu nasıl başaracağım diyorsanız. Öncelikle forum sitelerinde minimum 1 admin , 2 moderatör ve en az 2 içerik paylaşımcı olmak zorundadır.
Sitenize giren ziyaretçileri sitenizde tutmak için uğraşın..

Forum sitenizde 1.konu içerisinde kesinlikle reklam koymayın.
Pop-up-Splash reklam kesinlikle kullanmayın.
Üyelik formunu basit yapın yeni açılmışsa e-mail aktivasyonu kullanmayın.
Ziyaretçilere konuyu gizlemeyin, sadece linkleri gizleyin.

Kullandığınız forum sisteminin çabuk yükselmek istiyorsanız VBULLET'in olmasına özen gösterin. Çünkü vbulletin seo eklentiyle beraber özgün makale girerek googlede kolay yükselebileceğiniz bir sistemdir.

Çevrenizdekileri foruma davet edin. Forum online sayısını 3-4 gün olarak belirleyin. Örneğin 3 gün boyunca sitenizi ziyaret edenler en altta şuan online olarak gözüksün, yani cookileri 48-50-80 saatte bir sil ayarını yapın. Bu şekilde sitenize yeni giren kişiler online sayısı çok diyip forumda konu açıp paylaşım yapmaya devam edecektir.

Admin hesabınız dışında 1 adet üye hesabınız olsun. Bu üye hesabıyla yeni girenlere pm gönderin dayanışma sağlayın.

Şunu unutmayın, hiçbir webmaster veya herhangi bir forum 1000 anlık online ile bu işe başlamadı.

KAYNAK : http://www.seonasilyapilir.com/konu/forumlari-ayakta-tutun

hocam
1admin
2süper mod
1symbian
1android mod
1 tane paylaşımcı üye
site yaşı :5 ay
konu :710 özgün olmasına özen gösteriyorum ancak
üye 398
ne yapmalıyım
site içi seo yaptırdım temam w3 de hatasız
temam göz yormuyo reklam hiç yok destek deseniz sadece kendi sitemde değil başka sitelerde kendi sitemden link vererek sağlıyorum hem işimi görüyorum hemde sonuna kadar yardım ediyorum
vbullettin lisans bulamadım yani 2.el sıfırı çok pahalı onun yerine xen mi ıpb mi önerirsiniz
konu gizlemiyorum link gizliyorum ve yorum ile içerik inidirebiliyorlar

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al