3- Stres atma sitesi

Bir ürün aldınız. 1 ay sonra bozuldu. Garantiye gönderdiniz. Kullanıcı hatası dediler. sikayetvar.com'a gidip konu açmak yerine bu siteye giriyorsunuz. Olayı anlatıyorsunuz ve kafanıza göre sövüp süpürterek bütün sinirinizi kızgınlığınızı atıyorsunuz. İnsanlar da konunuzun altına yorumlarıyla bir güzel stres atıyorlar. (Her türlü yorum serbest.) Gıcık olduğunuz ünlüleri vb gibi her alanda konu açabiliyorsunuz.

Hocam Bu dediğiniz yapılabilir fakat şirketlerle durumunuz ne olur orasını bilemem. En azından mahkemelik riski var :)

4- Sıradışı film sitesi

Kategori yok, menü yok... hiçbirşey yok. Canınız sıkılıyor. Film sitelerine giriyorsunuz. Bir türlü film beğenemiyorsunuz.
Bu siteye giriyorsunuz. Ekranda sadece ve sadece İZLE yazıyor. Ona tıklayınca rasgele bir film açılıyor. İzliyorsunuz. Film seçme hakkınız falan yok. Site size ne verirse. Ya da biraz geliştirilip anasayfaya bir form konulur. Ruh haline göre bir filmde getirilebilir önünüze.

Bu benim de aklıma gelmişti de insanlar siteyi gördüğü gibi kaçar diye yapmadım.

5- Rahatlama sitesi

İştesiniz, streslisiniz. Çok yorulmuşsunuz. Kafanız kazan gibi. Siteye sadece giriyorsun ve arkana yaslanıyorsun. Sitede hiçbir menü, buton vs yok. Sadece arkaplanda rahatlatıcı özel bir müzik çalıyor o kadar. Kafa dinlemek için sekmenin birinde açık bırakılabilir.

Bu yapılabilir, hatta böyle birkaç tane site görmüştüm.