Güzel fikirleriniz var gerçekten :) siz üşenmeyip bizle paylaşmışsınız bende üşenmeden hepsine tek tek yorum yapıp sizlere yardımcı olmak isterim,
1- Proje gerçekten güzel iyi bir alanadı bulunursa tutacak bir proje. www.kiyas.la sitesi var karşılaştırma için burası size ilhan verebilir mesela. Ayrıca bunu geniş çaplı yapmanız çok güzel olabilir yani arabalar, bilgisayarlar, işletim sistemleri, şarkıcılar, oyuncular, motorlar, harddiskler, siteler, wifi aksesuarları, bisikletler, televizyonlar, tabletler, klimalar vs. :)
Ayrıca karşılaştırmanın altında alternatif ürünler gösterilebilir mesela 5s ve s5 karşılaştırması altına işte z1'de bunlara rakip onunda özellikleri bu yada tercih edilebilir yazılabilir.
2- Bu projenizide beğendim açıkçası. Ancak şöyle ufak bir sıkıntı olabilir bu projede, bizim milletimiz hile-hurda konusunda başarılı olduğu için sırf haklı çıkmak adına bot yazar arkadaşlarına söyler yorum attırır :) Tabii buna önlem alınır birşekilde :)
Bunda da şöyle birşey yapabilirsiniz markaların davalarında kimin haklı olduğunu, yada ünlülerin davalarında kimlerin haklı olduğunu da tartışabilir insanlar :)
3- Türkiye'de hakaret suç sayıldığı için dava açıldığında ilk olarak sizden bilirler bunu kesinlikle unutmayın. Fikir hoş ve akıllıca ancak sıkıntı olacaktır. Bunun yabancı versiyonunu yaparsanız sıkıntı çıkmaz bildiğim kadarı ile yabancı ülkelerde hakaret suç değil. Mesela Amerikada bir insana küfür edebilirsiniz ancak dokunduğunuz anda suçlu sayılıyorsunuz.
4- Açıkçası böyle bir proje yaparsanız daimi ziyaretçilerinizden biri olabilirim :) Hem kendimi şanslı hissediyorum butonu olur hemde ruh haline göre seçilebilir gayet güzel birşey ortaya çıkar.
Ayrıca bunu şöyle de yapabilirsiniz, mesela bir yemek siparişi sitesi açıp ödeyeceğiniz parayı seçtikten sonra kendimi sanşlı hissediyorum seçeneğine tıklayıp sipariş verebilirsiniz eğlenceli olur bence :)
5- Rahatlama sitelerine örnek bir çok site var şuanda aklıma gelmiyor ancak araştırarak onları örnek alabilirsiniz. Deniz sesi ve yağmur sesi insanı rahatlatır diye biliyorum bu tarz birşeyler yapabilirsiniz :)
6- Bu projede gerçekten güzel bir proje. Discovery Channel kanalında böyle bir progrma vardı bu programın videolarını ekleyerek insanları bilgilendirebilirsiniz mesela. İsteyende kendi kesip biçtiklerini koyar siteye gayette güzel olur.
7- Bu site hakkında ne desem boş :D
8- Mors etme siteside başınıza iş açabilir biraz temkinli yaklaşmak gerekli diye düşünüyorum