-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Hocam PHPDolphin ile Türkiye'nin en büyük sosyal ağı nasıl kurulacak orayı çok merak ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
devlet destedi gerek twitter face kapatilsin olur bu is. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tutunması zor gibi. çünkü şu an insanların kullandığı gündelik o kadar çok sosyal ağ mevcut ki sizinki nasıl belirli bir seviyeye ulaşabilir merak ediyorum. ama şöyle bir şey de var: facebook gibi dev bir firmanın yanında twitter nasıl yükselişi geçti ve facebook'a kafa tuttu? insanlar facebooktan twittera akmaya başladı. tabi twitterdaki 140 karakter sorunu ve facebook un muhteşem ötesi scripti facebook u hala favori yapıyor. yani kullanıcıyı sınırlamayacak bir şey yapılması gerek ki en büyük örnek de facebook oluyor bu durumda. kullanıcı arayüzü kullanım kolaylığı sunmalı ve ileride de mobil cihazlar için uygulaması geliştirilmeli
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Konu gittikçe baya uzamış.Bende şöyle bir tanı getirdim forumlarda rastladığım konularda.Herkes tamam bir script alıyor kuruyor.Ama millet sıfırdan bir şey istiyor.Yani demek istediğim şey şu, ortalıkta facebook vardı facebook'un özelliği ne yazı,video,resim,sayfa,grup vs. olması, twitter ise çoğunlukla ünlüler tarafından kullanıldığı için tanındı.Yani söylemek istediğim şey özgün fikirle bence her şey ün salar.Yeterki özgün bir düşünce,sıfır yeni hazırlanmış bir script bence bunlar olursa herşey yolunda olucaktır.
Fenerbahçe