lostyazilim
tr.link

Hostgrator mu baska Host mu?

28 Mesajlar 3.685 Okunma
acebozum
tr.link

Forcerecon Forcerecon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 45 / 58
  • Ticaret 5, (%100)

turksu adlı üyeden alıntı

hostragator 154 dolar yani 320 tl ye yakın
alastryr ye baktım sanırım 3 domain icin yıllık tutar 100 tl civarı gibi yanlısmı baktım yoksa :) fiyat cok uygun oluncada insan kıllanıyor varmı sikayetci olan alastan?

Hocam çokta reklam yapmış olmayayım zaten bu son mesajım ama internette onlarca indirim kodu var.O kodlardan birkaçını girin fiyat bir hayli düşecektir.

www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
elektronikssl
webimgo

turksu turksu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

Forcerecon adlı üyeden alıntı

Hocam çokta reklam yapmış olmayayım zaten bu son mesajım ama internette onlarca indirim kodu var.O kodlardan birkaçını girin fiyat bir hayli düşecektir.

eger hostragator icin diyorsanız normalde 174 dolar yuzde 25 kuponu kullanınca anca 154 e dusuyor yani 320 tl indirimli hali ondan diyorum eger kalite farkı yoksa alastyr ye geceyim hem turkiye lokasyonlu hemde hicbir sekilde sikayete denk gelmedim baska dezavantajları varsa bilmedgim yazın zira yarın gecis yapmam gerekiyor

• Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 45 / 58
  • Ticaret 5, (%100)

eger hostragator icin diyorsanız normalde 174 dolar yuzde 25 kuponu kullanınca anca 154 e dusuyor yani 320 tl indirimli hali ondan diyorum eger kalite farkı yoksa alastyr ye geceyim hem turkiye lokasyonlu hemde hicbir sekilde sikayete denk gelmedim baska dezavantajları varsa bilmedgim yazın zira yarın gecis yapmam gerekiyor

*Hostgator Linux hostingdir. Bunun için asp sitelerinizi bu hosting paketlerinde barındıramazsınız.
*Max User 500 sınırı vardır. Sitenizde anlık 500 online geçtiği takdirde siteniz suspended edilir. 500 Online zaten bir dedicated gerektirir.
*İçerik olarak sınırlama var mı bilmiyorum. Ama hostgator hostları içerik olarak pek kontrol etmiyor.
*Herhangi bir sorunda Live Chat'e girdiğinizde 24 saat online desteğiniz olacaktır. Bunun için ana domainizi söylemeniz yeterlidir.
*Ticket sistemi mevcuttur. https://secure.hostgator.com/support.shtml adresinden yararlanabilirsiniz.
*İşlemciyi çok yaran vbullettin gibi forumları denemedim Bunlar için avantajlı mıdır bilemem. Onarcade sitede arkadaşımın sitesi 600 online çıktı anca suspended edildi. Hiti 8-9 k olan siteyi çok rahat kaldırıyordu. Tabii bu scriptin türüne de bağlıdır.
*Ödemeyi yapmadığınız takdirde hostunuz 2 hafta sonra suspended edilir. Eğer iletişime geçerseniz ödemeyi yapar tekrar açtırırsınız.Yani dosyalarınız silinmez.
*Webmasterların en büyük belası iframe virüsler size dadandığında korkmanıza gerek yok. Live Chat ya da Ticket bölümünden virüs konusunu seçerek iletişim kurunuz. Sizin hosting paketinizi virüs taramasından geçirerek temizleyeceklerdir.
*Sitenizin dosyalarını kazara sildiriniz. Yine telaşlanmayın Gator düzenli yedek almaktadır. İletişime geçerek yedeğinizi talep edebilirsiniz.
*Ayrıca 45 gün para iade garantisi de verilmektedir.

Alıntıdır.

• Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

sonuc :D kusura bakmayın uzman bi kullanıcı degilim bu yuzden asp asl pls felan pek anlamam :D
sitem şudur www.toptansuaritma.com siteye bakarak alastyr nin uygun olup olmayacagını soyleyebilirmisiniz.
tesekkurler yardımlarınız icin

sonuc : hosgator 49-alastyr 51 suan benim icin son cumleler ?:D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 45 / 58
  • Ticaret 5, (%100)

sonuc :D kusura bakmayın uzman bi kullanıcı degilim bu yuzden asp asl pls felan pek anlamam :D
sitem şudur www.toptansuaritma.com siteye bakarak alastyr nin uygun olup olmayacagını soyleyebilirmisiniz.
tesekkurler yardımlarınız icin

Hocam alastyr ilek onuşun hostgator gibi deneme bir süre verirlerse kullanın birde hostgatoru deneyin yada bahsettiğiniz gibi 2-3 siteniz var ise birini hostgatordan 1 aylık olarak deneyin cevabı kendiniz görün :)

• Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

Forcerecon adlı üyeden alıntı

Hocam alastyr ilek onuşun hostgator gibi deneme bir süre verirlerse kullanın birde hostgatoru deneyin yada bahsettiğiniz gibi 2-3 siteniz var ise birini hostgatordan 1 aylık olarak deneyin cevabı kendiniz görün :)

dostum emin ol hic ugrasamam amacım adam gibi bi yere tasıyıp konuyu kapatmak kafam agrımasın

• Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 45 / 58
  • Ticaret 5, (%100)

dostum emin ol hic ugrasamam amacım adam gibi bi yere tasıyıp konuyu kapatmak kafam agrımasın

Nasıl isterseniz hocam.

• Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
sonuc hostgator mu alastyr mi :D

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

sonuc hostgator mu alastyr mi :D

Hocam bu size kalmış bir şey, ALASTYR, NETİNTERNET, TURHOST bu 3ünü tavsiye ederim. Zaten açtığım konuyu incelemişsiniz sanırım, belirtmeme gerek yok konuyu incelemeniz için.

weblozi weblozi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek serbest girişimci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 46 / 106
  • Ticaret 0, (%0)
Netinternet kurumsal paket tavsiye ederim . Yanlış hatırlamıyorsam 10 domain yüklenebiliyor ve 80 yada 90 tl yıllık. Fazlası ile işinizi görür

Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al