-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Harita Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Öncelikle bi şekilde birini buluyorsun.Sonra seni heyecan basıyor.Bu iyi gibi diyorsun ama yanılıyorsun yine.Ümit ediyorsun kursakta kalıyor.Parayı alırken ilgi şaşalı parayı aldıktan sonra ilgi azalıyor ve cevap vermemeler sonra ise zart zurt yok böyle iyi yok şöyle iyi.Bıkkınlık gelir.Giden maliyetemi üzülürsün yoksa giden hayal ettiğin şeylere mi.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir insan seo için neden para verir ki? Seo dediğiniz şey aslında çok basit bir sistem. Linklerinizde Türkçe karakter bulunmayacak, dışarıya verilen linklerde no follow kullanacaksınız, tüm link ve resimlere alt etiket ekleyeceksiniz, makalelerinizde önemli kelimelere renk vereceksiniz (site içi düzen), h etiketlerini kullanacaksınız, sitenizde popup şeklinde çıkan facebook beğendirme veya reklam bulunmayacak, sitenizin içeriğiyle ilgili meta taglar ve başlık gireceksiniz. Bu iş bu kadar. Dış seoya geleceksek sitenizi haftada 1 kez pingletin. 2-3 ayını doldurduktan sonra kullanımda olan güncel web sitelerinden 1-2 yıllık link satın alın (aşırıya kaçmayın) olabildiğince üye olduğunuz forum sitelerinde kendi sitenize link verin. Dmoz kaydı yaptıra bilirseniz mutlaka yaptırın. (Web sitenizin içeriği özgün olsun)
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Zamanı olmayan bir insan niye blog açar ki :)
Seo'ya para harcayp para kazanacağını düşünüyorsa yanılıyor. Seo'nun işe yaradıgı tek yer Kurumsal Firmalar. Sen onlara para kazandırdıkça onlarda sana para kazandırır. Mutualizm bir şekilde yaşam sürersiniz.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%84)
Ben 2 yıldır seocuyum senin dediğin gibi yapan arkadaşlar benim gözümde seocuda değildir. Seocu dediğimiz kişi eğer biriysel biriyse yapamıyacağı işleri almaz, alanda zaten büyük seo firmaları. Ben daha hiç yapamıyacağım iş almadım, sizin dediğiniz gibi seoya binlerce lira döken var.
Hevesle girecekseniz ilk önce firmayı araştırmanız lazım. Referanslarına bak adam gibi bir firma bulunca onunla anlaş, önüne gelen her kişiye güvenme. Bu işten ekmek yiyen çok arkadaşımız var seoya neden para verilir demeyin.
Bütün seocular aynı değil ...
1 kişi bu mesajı beğendi.